8-8 lysportal

8-8 portal // åbning og udvidelse af din hjerteportal

Energien i 8-8 portalen vækker vores hjerteportal med mulighed for at åbne eller udvide det Guddommelige kraftcenter i os.  Hjerteportalen er vores adgang til en uendelig kilde af kærlighed.

I samarbejde med gudinden Sophia, opstegne mestre, ærkengle & engle, Gaia, stjernefolk og andre kosmiske lysvæsener og energibevidstheder. guider jeg blidt ind i lysportalen, hvor du har mulighed for at åbne dit hjerte, udvide din hjerteportal og aktivere mere af din sjæls bevidsthed.

8-8 lysportalen handler om at slippe gammelt nag og traumer og springe ind i en ny epoke af lys. En ny tidsalder med mere tilgivelse og kærlighed til os selv og til hinanden. Energien giver os mulighed for at rense ud i karmisk energi – både vores egen og menneskehedens. Båndene til vores historie bliver løsnet, så vi er frie og lettere og lysere i sindet og kigger ud på verden og på os selv med lys og kærlighed.

Energierne arbejder for at ophøje os til det Guddommelige lys, så vi bedre kan leve i fred med os selv og med hinanden. Så vi skaber med hjertet, som er dybt forbundet til det Guddommelige lys, som vi hver især er en spaltning af. Igennem Sophia arbejdes med det feminine aspekt i lyset, som er den skabende kraft.

8-8 portalen åbner / er aktiv og arbejder omkring 1. august – 27./28. august. Portalen er  helt åben den 8/8. Efter 28/8 kan vi stadig arbejde med energien i vores fysiske form (krop, tanker, følelser og personlige energifelter) så energien kan arbejde i dybere lag og lagres i vores DNA.

Praktisk info:

Tidspunkt: 8. august 2022 kl. 15 på livestream på YouTube. Du kan efterfølgende være med på replay.
Pris: 88 kr.

Item added to cart.
0 items - kr.