fbpx

Åndelig aften med kanaliserede budskaber og gruppehealing

Åndelig aften med kanaliserede budskaber

Åndelig aften med kanaliserede budskaber og gruppehealing er fyldt med høj energi og her kan du opleve forbundethed og en større samhørighed til dig selv og en højere bevidsthed.

Jeg håber, du går hjem fyldt med energi og afklarethed og indsigt omkring dig selv og livet. At du åbner dit hjerte og tager imod lyset og kærligheden, der ligger til og bor i os alle.

P.t. er der plads til 4 deltagere pga. forsamlingsforbudet. Det er muligt at holde mere end 2 meters afstand, hvis du ønsker det.

Hvad indeholder åndelig aften med kanaliserede budskaber:

1,5-2 timer med kanaliserede åndelige budskaber og gruppehealing, hvor du får nye dimensioner på livet og dig selv.

Disse aftener stiller jeg mig til rådighed som kanal og formidler og igennem mit kronechakra rejser jeg til en højere bevidsthed, hvorfra jeg kanaliserer og formidler åndelige budskaber, beskeder og vejledning.

Kanaliserede budskaber kommer fra et højere bevidsthedsnivau, hvorfra vi kan modtage åndelig og guddommelige vejledning. Kanaliserede budskaber arbejder både på et personligt og et fælles bevidsthedsplan.

Gruppehealing:

Vi slutter aftenen af med en fælles gruppehealing med højfrekvent healinglys og energi, der bringer dig i tættere kontakt med din sjæl og dit hjertes visdom.

Med blid healing energi bliver du hjulpet til en indre tilstand af ro og balance.

Healingen fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet og minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Herfra oplever du forening, helhed og mening og kan tage kærligt varer på dig selv.

En gruppe har en særlig høj energi og dynamik og energien arbejder på et højere fælles bevidsthedsniveau, der giver dig en ekstra dimension i din healing.

For en samlet pris på 250 kr. får du:

  • 1,5-2 timer med kanaliserede åndelige budskaber og vejledning
  • Gruppehealing med højfrekvent healinglys og energi
  • Trygge rammer til spirituel og åndelig indsigt med erfaren healer, lysarbejder og åndelig vejleder

Praktisk info.:

Datoer: onsdag den 17. marts, onsdag den 14. april 2021
Tidspunkt: kl. 18-20
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup
Tilmeldingsfrist: senest 5 dage inden afholdelse.
Afbestilling: du kan senest fortryde din tilmelding 5 dage inden afholdelse. Herefter er dit deltagergebyr desværre tabt. Du kan dog overdrage din plads til en anden.

Item added to cart.
0 items - DKK