Åndelige vejledere & universelt lys

Vi er alle en del af det universelle kærlighedslys. Det er her, vi naturligt hører hjemme. Det er her vi kommer fra og skal tilbage til når vi dør. Forbindelsen til lyset har vi i vores hjerte. Herfra kan vi forbinde os til vores livsformål. Vores rolle og mening her på jorden.

Når du er dybt forbundet til de tilstande i dig, opleves livet langt lettere, lyst og kærligt. Du kan modtage åndelig vejledning til din egen udvikling og til at leve dit livsformål.

Åndelige vejledere:

De fleste jeg møder på mine hold og kurser har sværest ved at forbinde sig til og kommunikere med åndelige vejledere. At se dem. Fornemme dem. Høre dem. Og jeg forstår det godt. Det kræver mod af os. At vi tør overgive os til den virkelighed. En højere bevidsthed end vores egen umiddelbare. Men det er det fedeste og du er ikke i tvivl, når du er i kontakt med engle, mestre, kraftdyr åndelige vejledere og andre lysvæsener.

Når vi kan modtage ren, åndelig vejledning, så sker der noget med os. Vi føler en dyb forbundethed og mening. Vi bliver rolige og trygge indeni fordi vi VED, vi er en del af noget større. En mission, hvor vi får beskyttelse og vejledning undervejs.

Det er præcist det, du lærer på healer uddannelsen “Lysarbejder i hjertet”. Vi arbejder med at skabe en tæt forbindelse til dit lys. Du lærer om dit livsformål, din rolle og unikke evner og du får masser af læring og erfaring i at samarbejde med den højeste universelle energi og med mestre, engle, åndelige vejledere og de lysvæsener, der står klar til at hjælpe og støtte dig med at leve dit livsformål 🙏🏻💜

Vil du åbne dit hjerte – til din sjæl og lyset og kærligheden, så kan du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig her.

Hjertelige lyshilsener Ann 🦋💖

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK