Åndeligt fællesskab // Kanalisering og gruppehealing

Åndeligt fællesskab med kanalisering

Åndeligt fællesskab med kanalisering og gruppehealing er fyldt med høj energi og her kan du opleve forbundethed og en større samhørighed til dig selv og en højere bevidsthed.

Hvad får du i åndeligt fællesskab med kanalisering:

Du får et fællesskab med andre, der som dig, er nysgerrig på de åndelige og spirituelle sider af livet. Du bliver klogere på dig selv og de større sammenhænge du er en del af. Du får mulighed for fordybelse i åndelige emner

Energien er høj og du kan opleve at være en del af noget større og opleve en større samhørighed til dig selv og en fælles bevidsthed.

Jeg håber, du går hjem fyldt med energi og afklarethed og indsigt omkring dig selv og de åndelige og spirituelle perspektiver i livet.

Hvad indeholder åndeligt fællesskab med kanalisering :

2,5 time med kanalisering og gruppehealing / healing meditation og fordybelse i åndelige emner, hvor du får nye dimensioner på livet og dig selv.

Disse aftener stiller jeg mig til rådighed som kanal og formidler og igennem mit kronechakra rejser jeg til en højere bevidsthed, hvorfra jeg kanaliserer og formidler åndelige budskaber, beskeder og vejledning.

Kanalisering kommer fra et højere bevidsthedsnivau, hvorfra vi kan modtage åndelig og guddommelige vejledning. Kanaliserede budskaber arbejder både på et personligt og et fælles bevidsthedsplan.

Der er afsat tid til fordybelse i og spørgsmål omkring åndelige emner.

Gruppehealing:

Vi slutter aftenen af med en fælles gruppehealing med højfrekvent healinglys og energi, der bringer dig i tættere kontakt med din sjæl og dit hjertes visdom.

Med blid healing energi bliver du hjulpet til en indre tilstand af ro og balance.

Healingen fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet og minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Herfra oplever du forening, helhed og mening og kan tage kærligt varer på dig selv.

En gruppe har en særlig høj energi og dynamik og energien arbejder på et højere fælles bevidsthedsniveau, der giver dig en ekstra dimension i din healing.

For en samlet pris på 250 kr. får du:

  • 2,5 time med kanaliserede åndelige budskaber og vejledning, undervisning og
  • Gruppehealing med højfrekvent healinglys og energi / healing meditation
  • Svar på dine spørgsmål omkring de spirituelle og åndelige sider af livet
  • Et trygt fællesskab med andre spirituelt og åndeligt interesserede
  • Trygge rammer til spirituel og åndelig indsigt med erfaren healer, lysarbejder og åndelig vejleder

Praktisk info.:

Datoer: 6. oktober og 1. december 2021
Tidspunkt: kl. 18-20.30
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup
Tilmeldingsfrist: senest 5 dage inden afholdelse.
Afbestilling: du kan senest fortryde din tilmelding 5 dage inden afholdelse. Herefter er dit deltagergebyr desværre tabt med mindre arrangementet aflyses. Du kan dog overdrage din plads til en anden.

Item added to cart.
0 items - DKK