Metatron

Metatron er en af ærkeenglene og en heftig herre. Sådan mærkede jeg ham i hvertfald første gang jeg mødte Metatron under en healing. Her fornemmede jeg en stærk energi ved siden af briksen og navnet Atron. Han var fra et broderskab og først blev jeg voldsomt provokeret af hans energi.

Men jeg har lært at have tillid, og følge med alt det der sker under mine behandlinger.

Så jeg fulgte med og sikke en ubeskrivelig oplevelse. Jeg blev mindet om mit eget lys og min sande natur og en enorm sikkerhed og styrke. Jeg er sikker på, at lige i det øjeblik var jeg tæt forbundet med hele universet og min sjæl og og den visdom, den har samlet igennem flere liv.

Nysgerrig som jeg er, måtte jeg vide mere. Men jeg kunne ikke finde nogen beskrivelse af Atron på Google. Derimod stødte jeg på Metatron – en af ærkeenglene. Det var interessant at læse hvilken forståelse andre har af ærkeenglen Metatron, for det faldt totalt i tråd med min oplevelse.

Metatrons navn betyder ”tronen ved siden af Gud”. Han er altså en af de højeste universelle energier. Derfor bistår han os mennesker med vores sjæls rejse. At hjælpe os med at finde vores sande natur og indre lys. Han kaster lys på vores historie og hjælper os med at fjerne negativ energi i vores fysiske liv. Det højner vores spirituelle energi, så vi kan forbinde os til vores sjæl og leve vores liv helt i tråd med den vi er og er bestemt til at være. I dag er Metatron – i mange sammenhænge – én af mine faste åndelige vejledere. Både privat og når jeg arbejder.

Vil du arbejde med Metatrons energi?

Vil du arbejde med din spirituelle udvikling kan du bede Metatron om hjælp. Han minder dig om, hvem du er i din højeste energi og viser dig vejen til dit indre lys og din sande natur. Du kan arbejde med Metatrons energi for eksempel under en meditation. Bed om hans hjælp og vær åben for, hvad du oplever undervejs i meditationen.

Jeg har indtalt en meditation, der guider dig ind i lyset i dit hjerte og ind i mødet med din skytsengel og åndelig vejleder. Skytsengel og åndelig vejleder meditation hjælper med at åbne dit hjerte og giver dig fred indeni. Har du spørgsmål, du søger svar på, så bed din skytsengel og åndelige vejleder vise dig vejen og give dig de svar, du søger.

Vil du lærer at åbne dit hjerte og forbinde dig til dit sjælslys og højere bevidstheder?

Det arbejder vi blandt andet med i mit online medlemsunivers – Shanayas Lyscirkel. Det kan du læse mere om her.

Det er blandt andet noget af det, jeg kan støtte dig i. Du kan læse om dine 1:1 lysaktivering & hjerteåbning her.

Del gerne dine input, ved at skrive din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.