Afdødekontakt

Afdødekontakt er en hilsen fra en afdød og hjælper dig i at finde fred i forhold til den du har mistet og accept af deres død. Afdødekontakt støtter dig i at heale sorgen efter tabet.

Afdødekontakt – find fred i dit hjerte

Når vi mister, er det svært at stå i savnet og sorgen og den smerte der følger med at miste et menneske, vi holder af. Det gælder uanset om vores relation til dem har været god eller måske mere kompliceret. Mange oplever at have uafklarede følelser, spørgsmål eller oplevelser med den, de har mistet.

At få kontakt med en afdød hjælper med at finde fred med dem og med deres død. Du kan bedre acceptere, at den afdøde ikke længere er fysisk til stede her på jorden og at de i stedet findes i en anden form. Det kan være en stor trøst.

For at hjælpe dig videre efter et tab af et menneske kombinerer jeg nogle gange afdødekontakt med healing. Healingen hjælper dig med forløsning af sorg og du bliver guidet ind i dine uforløste følelser og måske mødet med den afdøde, du har mistet. Det aftaler vi sammen om du har lyst til.

Har du uafklarede følelser eller oplevelser med én, som du har mistet, så er afdødekontakt måske noget for dig. Som mennesker, har afdøde / sjæle også deres frie valg, så jeg kan desværre ikke garantere om eller hvem, som kommer til stede under en afdødekontakt.

Uanset om den du ønsker kontakt til, dukker op eller ej, så får du en beskrivelse af dem samt jeres relation og situation. Det hjælper dig stadig med større accept, fred og indblik omkring de ting, som du er uafklaret omkring, i forhold til den, du har mistet.

Pris 875 kr:

Der er afsat 1 time til afdødekontakt.

Praktisk info:

Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding.

Jeg optager afdødekontakten og sender efterfølgende lydfilen til dig.

Du kan betale på dagen med kontant, Mobilepay, visa- eller mastercard

Item added to cart.
0 items - DKK