Ann Meier

Ann Meier ShanayaTemplet

Ann Meier og min sjæls rejse på jorden:

Ann Meier er mit navn. Mit sjælsnavn er Shanaya. Det fandt jeg ud af en gang under en healing. Det var en helt fantastisk oplevelse. At være helt og adeles forbundet til mig selv og alt der er mig – på alle planer. Det var også både overvældende og lidt angstprovokerende. Jeg blev mindet om mit eget lys og min sande natur og en enorm sikkerhed og styrke. Lige i det øjeblik gik alt i ét og jeg mærkede alt på én gang – universet og min sjæl og den visdom, jeg har adgang til – som at komme helt hjem i mig selv med en dyb ro, mening og forståelse.

Mit liv som Ann Meier:

Startede den 21. januar 1970 på Århus kommune hospital, hvor min mor og far – Inge og Ingolf fik deres første datter – Ann Lund Kristensen blev jeg døbt. I dag er det Ann Meier efter min mor. Knap 2 år efter fulgte min søster og 10 år efter kom min bror til.

Jeg mener, vores sjæl rejser på jorden for at opleve og erfare. Og wauw hvor har min sjæl oplevet og erfaret og været vidt omkring. Men skal jeg vælge de 5 mest skelsættende, udviklende og lærerige oplevelser i mit liv, er det dem du finder nedenfor.

5 skelsættende, livsforandrende oplevelser:

Skilsmisse:

Både mine forældres og min egen. Mine forældres skilsmisse husker jeg tydeligt. Min mor henter os fra naboen, hvor min søster og jeg er inde at lege. Vi kører ud til min mormor og morfar – og så kom vi aldrig hjem igen. Den dag mistede jeg min familie. Imens jeg skriver det, kan jeg næsten ikke holde tårerne tilbage. Det var så smertefuld en oplevelse. Alt omkring mig forsvandt. Alt det jeg kendte. Der var intet forsvar omkring mig lige i det øjeblik –  jeg var helt blottet og sårbar. Alt brast.

Min egen skilsmisse var første gang, jeg fik revet tæppet væk under mig.  Jeg havde ikke set det komme. Jeg var i chock og kunne næsten ikke være i mig selv, for jeg følte det så ydmygende og skamfuldt at blive valgt fra. Hvor tydeligt det måtte være for alle, at jeg ikke var værd at elske.

Det blev også en gave og starten på en lang, lang rejse. Både indad og tilbage i tiden. Jeg fik hjælp af en psykolog, der hjalp mig til at forbinde mit hoved og min krop.

Ann Meier
Far og jeg.
Min fars død:

Min far døde i 2008. Den nat han døde sad jeg ved hans seng – sammen med min kære veninde. Vi kunne begge mærke ”nogen” i rummet og jeg var overbevidst om, min farmor svævede rundt i hjørnet af værelset.

Det var en vildt overvældende og stressende oplevelse for mig. Dengang havde jeg aldrig set et dødt menneske. Havde altid takket nej, når jeg fik muligheden. Jeg var bange og turde ikke. Oplevelsen og min fars død fik mig helt ud over kanten. Indtil da havde jeg altid troet på en mening, med det jeg mødte. Jeg have en indre tro på, at uanset hvad, skulle det nok gå. Det mistede jeg her.

I flere år strittede jeg imod. Fortsatte ud af samme vej. Jeg knoklede. Alt imens noget i mit indre skreg på at blive hørt. Til sidst måtte jeg give op og i 2013 faldt mit fundament sammen. Alle mine forsvarsværker indeni brød ned og efterlod mig i kaos. Det endte med stress, udbrændthed og angst og en over 1-årig sygemelding. Krydret med lidt andre oplevelser undervejs ramte jeg bunden med et selvværd i minus og en enorm ensomhedsfølelse. Herfra var der kun én vej tilbage – ud af mørket og ind i lyset.

Det var først, da jeg overgav mig og tillod mig selv at mærke dybtfølt efter, at jeg kunne begynde at hele og jeg fik livsglæden og troen på fremtiden tilbage.

Min clairvoyanceuddannelse:

Efter er besøg på skolen i 2011 opdagede jeg, at jeg selv havde clairvoyante evner. Det kom endda ret nemt til mig selvom jeg var fyldt med tvivl. Det var noget af en rejse, jeg startede da jeg meldte mig til den 1,5 årige clairvoyante vejleder uddannelse, som jeg bestod i 2013. I dag ved jeg det var mine første spæde bevidste skridt ind i den spirituelle verden. Læs her hvad spiritualitet er for mig.

Den bliver kun større og større og det er den mest fantastiske oplevelse at udvide min bevidsthed imod alt det, der findes i den dimension af livet.

Min rejse til Indien:

I januar 2015 tager jeg både med nervøsitet og den største forventning på mit livs gave til mig selv. Yogaskole i Indien. Wauw det var vildt for mig. Stort. Sikke en oplevelse. En helt anden verden. En helt anden kultur. En helt anden hverdag. Undervisning 6 dage i ugen fra morgen til aften.
Jeg kom med en smertefuld stressramt krop. Efter to dage gjorde min krop så ondt, jeg næsten fortrød mit valg. Jeg fortsatte nysgerrigt og efter 14 dage var min krop helt afslappet, let og helt fri for smerter.

Her blev de første frø til at forstå dyb ro og afslapning sået. Og her fandt jeg første gang genklang i undervisningen i forhold til min tro omkring livet og det spirituelle. Det åbnede nye døre i mig og er vokset og har udviklet sig lige siden.

Min mors død:

Min mor døde i november 2018. Aldrig har jeg oplevet større sorg og større savn. Og aldrig har jeg oplevet så stor en åbning og dybde i mig og så stor en himmelåbning og kærlighed som min mors død har vist mig. Jeg vidste det allerede inden hun døde, at det vil få en stor betydning for mig. At det ville åbne til noget større i mig.
Det er stadig en proces og rejse for mig at balancere de to yderpoler. Livet og døden. At binde dem sammen. Det fysiske og det åndelige liv. Og det er stort – og til tider overvældende, så jeg tager det i det tempo, jeg kan være med til.

Jeg har lært så meget omkring mig selv – også på sjælsplan og har åbnet for den åndelige verden og åndelige vejledere – nu også for mig selv. Det er et skønt sted at være i livet. At opleve så stor en samhørighed. At lære mig selv at kende på sjælsplan. Og det hjælper mig i mine relationer til andre og til mig selv.

Ann Meier
Min mor og jeg.

Jeg har lært på den hårde måde. Og det jeg også har har lært er – det behøver ikke være sådan. Vi kan godt lære i blidhed, kærlighed og omsorg. Der ser vi og rummer os selv, med alt det vi er. Så kan vi for alvor begynde at heale os selv. Og først der. Det har jeg blandt andet lært efter mødet med min kæreste John, som jeg bor sammen med i dag.

Sjælens rejse:

Min sjæls rejse fortsætter. Det gør den livet igennem. Lærer hele tiden nyt omkring mig selv, livet, meningen med det hele. Hvor jeg fortsætter med at opleve og erfare. Med mig selv, min familie, venner og alle de skønne mennesker, jeg møder i min klinik og på min vej.

Alt det jeg lærer undervejs, vil jeg gerne dele med andre – og med dig. Hjælpe og støtte dig med din sjæls rejse på jorden. Vise dig det, der allerede bor i dig – din sandhed. Hjælpe dig med at transformere og forbinde dig til din sjæl og dit lys. Lære dig om de åndelige sider af livet. Vise dig dine muligheder og dit potentiale, så du finder din plads i livet. Finder din retning og finder din mening.

Vi kan tage rejsen sammen, hvis du har lyst.

Kærlige hilsener Ann “Shanaya” Meier
Item added to cart.
0 items - DKK