Bestil tid

Bestil tid healing og spirituel vejledning:

Jeg er tvangslukket for fysisk behandling foreløbig frem til den 7. februar.

Da jeg ikke er en officiel del af sundhedssystemet, skal jeg desværre, som andre behandlere, der ikke er en officiel del af sundhedssystemet, holde lukket indtil videre. Jeg følger de samme retningslinjer, der meldes ud om massører, frisører m.fl.

Jeg holder åbent for online sessioner som sjæle læsning og hjerte healing. Det bestiller du her i min online butik.

Jeg glæder mig til at kunne byde dig indenfor i klinikken igen!

Vær opmærksom på, at så længe myndighederne anbefalder mundbind i det offentlige rum, så bedes du bære et, når du bevæger dig på fællesarealerne i Helsecenteret.

Åbningstider for 1:1 sessioner:

Tirsdag-torsdag kl.  9-17 (seneste tid kl. 16)
Mandag, fredag, lørdag, søndag og helligdage holder jeg lukket for 1:1 sessioner.

Min åbningstid på telefonen er i samme tidsrum. Du er velkommen til at ringe og lægge en besked, hvis jeg ikke svarer. Så ringer jeg tilbage til dig, så snart jeg er ledig.

Afbestilling af tid:

Udebliver du fra vores aftale eller aflyser du mindre end 24 timer før den aftalte tid, betaler du halvdelen af prisen for din behandling med mindre, du aftaler en ny tid. For at afbestille din tid kan du ringe til mig på telefon 30604470 eller sende mig en mail. Er du syg kan du ændre din aftale uden beregning.

Item added to cart.
0 items - DKK