Bestil tid

Bestil tid healing og spirituel vejledning:

Åbningstider for 1:1 sessioner:

Mandag-torsdag kl.  9-17 (seneste tid kl. 16)
Fredag, lørdag, søndag og helligdage holder jeg lukket.

Min åbningstid på telefonen er i samme tidsrum. Du er velkommen til at ringe og lægge en besked, hvis jeg ikke svarer. Så ringer jeg tilbage til dig, så snart jeg er ledig.

Afbestilling af tid:

Udebliver du fra vores aftale eller aflyser du mindre end 24 timer før den aftalte tid, betaler du halvdelen af prisen for din behandling med mindre, du aftaler en ny tid. For at afbestille din tid kan du ringe til mig på telefon 30604470 eller sende mig en mail

Husrensning

Vil du booke en tid til husrensning kan du ringe til mig på telefon 3060 4470 eller sende mig en forespørgsel, så kontakter jeg dig, så vi kan lave en aftale.

Item added to cart.
0 items - DKK