fbpx

Bestil tid

Bestil tid healing og spirituel vejledning

Bestil tid til healing, hjertehealing, spirituel samtale & undervisning og spirituel vejledning:

Jeg glæder mig til at kunne byde dig indenfor i klinikken fra den 6. april 2021!

For at kunne holde åbent er det et krav fra myndighederne, at vi bærer mundbind (gælder til og med 15. april), når vi er i tæt kontakt samt har en negativ coronatest (højst 72 timer gammel).

Vær opmærksom på, at så længe myndighederne anbefalder mundbind i det offentlige rum, så bedes du bære et, når du bevæger dig på fællesarealerne i Helsecenteret Få Det Bedre.

Åbningstider for 1:1 sessioner:

Tirsdag-torsdag kl.  9-17 (seneste tid kl. 16)
Mandag, fredag, lørdag, søndag og helligdage holder jeg lukket for 1:1 sessioner live men online har jeg også åbent mandage kl. 9-16.

Min åbningstid på telefonen er i samme tidsrum. Du er velkommen til at ringe og lægge en besked, hvis jeg ikke svarer. Så ringer jeg tilbage til dig, så snart jeg er ledig.

Jeg holder åbent for online sessioner som sjæle læsning, spirituel vejledning, personligt kanaliseret budskab & healing og hjerte healing mandag-torsdag kl. 9-17. Det bestiller du her i min online butik og booker du en tid.

Afbestilling af tid:

Udebliver du fra vores aftale eller aflyser du mindre end 24 timer før den aftalte tid, betaler du halvdelen af prisen for din behandling med mindre, du aftaler en ny tid. For at afbestille din tid kan du ringe til mig på telefon 30604470 eller sende mig en mail. Er du syg kan du ændre din aftale uden beregning.

Item added to cart.
0 items - DKK