Bestil tid

Bestil tid til healing, kanaliseret budskaber og undervisning:

Bestil tid til healing.

For at kunne invitere dig ind min klinik er det lige nu et krav fra myndighederne om, at du skal fremvise gyldigt coronapas.

Sommerferie:

I uge 31, 32 og 33 holder jeg lukket. Du er velkommen til at booke tid både inden og efter.

Åbningstider for 1:1 sessioner:

Tirsdag-torsdag kl.  9-17 (seneste tid kl. 16)
Mandag, fredag, lørdag, søndag og helligdage holder jeg lukket.

Min åbningstid på telefonen er i samme tidsrum. Du er velkommen til at ringe og lægge en besked, hvis jeg ikke svarer. Så ringer jeg tilbage til dig, så snart jeg er ledig.

Jeg holder åbent for online sessioner som sjæle læsning og personligt kanaliseret budskab & healing og hjerte healing på afstand mandag-torsdag kl. 9-17. Det bestiller du her i min online butik og booker du en tid.

Afbestilling af tid:

Udebliver du fra vores aftale eller aflyser du mindre end 24 timer før den aftalte tid, betaler du halvdelen af prisen for din behandling med mindre, du aftaler en ny tid. For at afbestille din tid kan du ringe til mig på telefon 30604470 eller sende mig en mail. Er du syg kan du ændre din aftale uden beregning.

Item added to cart.
0 items - DKK