Shanayas Lyscirkel // Bliv medlem

I Shanayas Lyscirkel arbejder vi med med lyset som den højeste universelle energi. Som den livgivende og Guddommelig Kraft, vi alle er en del af – og som er en del af os. For at heale dig i din fysiske form og for at skabe dyb transformation igennem din sjæls bevidsthed og din sjæls potentiale. I det tempo, du er klar til.

Under opbygning. Vil du være med kan du melde dig ind her.

Tiderne er omskiftelige med nye energier og åbninger til os mennesker. Til nye bevidstheder og nye dimensioner. Det påvirker gamle uforløste traumer, oplevelser og erindringer – både i dette liv og fra tidligere liv. Erindringer din sjæl har bragt med ind i dette liv.

Heldigvis er det også mulighedernes tid. Til healing og dyb transformation. Til én gang for alle at få forløst alt det gamle. Højne vores vibration til en højere, lettere og lysere energi – fyldt med kærlighed. At vække vores sjæl, dens visdom og fulde potentiale og bygge bro imellem vores fysiske og sjælelige liv.

✨Min rolle ✨

Sand transformation starter indefra. Min rolle er at udvide bevidstheden. At inspire, støtte og vejlede på vejen med dyb transformation igennem opvågning til lyset og sjælens kald. Med healing, åbninger til hjertet og aktiverering af lyset og sjælens potentiale – for at vise dig vejen hjem, til at genfinde din sandhed. Din indre visdom.

💖 Find din tribe. Dit fællesskab 💖

Det kan være svært at gå vejen alene. Vi er skabt til fællesskaber. At høre til. At følges. I Shanayas Lyscirkel er der rum og højt til loftet og plads til dig, præcist som du er. Sammen inspirerer, støtter og styrker vi hinanden.

✨ Alle er velkomne her og jeg vil elske at have dig med ✨

Vi er individuelle og på hver vores rejse. Intet er mere rigtigt end andet. Det afspejler de forskellige medlems niveauer, du ser nedenfor. Du kan være med der, hvor det passer til dig og din rejse. 

Solstråle // 30 kr.

For dig der vil støtte mit energi- og lysarbejde med

 • Guidede meditationer –  dyb ro og stilhed – til healing & indsigt

Solstråle

Sollys // 89 kr.

healing og åbninger i dybere lag af bevidstheden for at skabe mere plads til lyset i dig

 • Lyscirkel // kanaliseret healing & lysaktivering for transformation og åbninger ind i din sandhed (video)
 • Guidede meditationer –  dyb ro og stilhed – til healing & indsigt
 • Indlæg med mine oplevelser  – for at inspirere dig på din rejse
 • Fællesskab med andre  lysende sjæle
 • Tilmelding – før andre – til mine begivenheder online og i fysiske møder

Krystalpaladset // 250 kr.

vækkelse af sjælens kald og potentiale

 • Lyscirkler // kanaliseret healing & lysaktivering (livestream på Zoom med mulighed for spørgsmål og deling)
 • Kanaliserede budskaber og vejledning om tidens energi – støtte til at arbejde med healing, åbninger og udvidet bevidsthed
 • Kanaliseret undervisning om forskellige spirituelle emner og temaerfor at udvide din bevidsthed og støtte dig i at opdage din sandhed
 • Guidede meditationer –  dyb ro og stilhed – til healing & indsigt
 • Indlæg med mine oplevelser  – for at inspirere dig på din rejse
 • Fællesskab med andre  lysende sjæle
 • Tilmelding – før andre – til mine begivenheder online og i fysiske møder

Det praktiske:

Du betaler det månedlige bidrag, når du melder dig til. Herefter trækkes beløbet for dit medlemskab automatisk hver den 1. i måneden. 

Du kan til hver en tid opsige dit medlemskab af Shanayas Lyscirkel. Dog refunderer jeg ikke allerede betalt medlemskab.

Har du spørgsmål må du endelig skrive til mig på mail.

Min sandhed

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi vi mennesker kan gå i samklang med. Jeg formidler fra lyset – den højeste Guddommelig kraft i samarbejde med opstegne mestre, engle og ærkeengle, Gaia, stjernefolk og stjerneenergier og andre lysvæsener og kosmiske og galaktiske bevidstheder.

Jeg glæder mig til at mødes med dig i lyset og i energierne.

Har du spørgsmål må du endelige skrive til mig.

I lys og kærlighed Ann “Shanaya” Meier

PS: Indholdet i Shanayas Lyscirkel skabes af energien og hvad der passer i mit flow og hvad jeg føler mig guidet til. Det forandres måske over tid, som vi alle forandres på vores rejse i livet. Hver for sig og i den kollektive bevidsthed.

Item added to cart.
0 items - kr.