Budskaber for 2020 // Energierne i 2020

2020 er så småt i gang og blev energimæssigt stærkt kickstartet af både fuldmåne og måneformørkelse den 12. januar.

Jeg har inden årsskiftet haft et ønske om at spørge ind til energierne i det nye år. Det er en ny måde for mig at arbejde på. De mere overordnede universelle energier og gruppe energien. Men det har været undervejs længe og så småt været i gang et stykke tid. Så nu springer jeg ud i det.

Budskaber for 2020 – hvad sker der i 2020:

Overskrifterne for 2020 er:

  • Hjerteåbning
  • Balance (mellem kontraster)
  • Blidhed, kærlighed og omsorg
  • Udvidelse af bevidsthed
  • Transformation fra maskulin til feminin energi

Der strømmer en ny og meget blid energi ind over jorden. En feminin energi. Den er kærlig, blid og omsorgsfuld. Den opfordre os til at rumme os selv og hinanden i den feminine energi. Som en mors ubetingede kærlighed. Den hjælper os med at hæve os ud af jordens tunge energi og ind i en lettere og mere blid energi, hvor vi bedre kan være os selv.

Opgaven for os er at lade den feminine energi vokse – uden den kendte hjælp og beskyttelse af den mere dominerede og forsvarende maskuline energi. Der skal mere balance imellem de to. Så for os handler det om at (turde) stå i vores hjerte, vores sårbarhed, tillid, kærlighed, omsorgen ud at gøre brug af maskulin beskyttelse. Dette gælder både for mænd og kvinder. Mænd søger et sted til deres feminine energi.

Kønsrollerne styrkes mere imellem mand vs. kvinde. Vi har hver vores rolle og egenskab i form af vores køn. Igen handler det om balance imellem kontrasten for at bringe harmoni, ro, tillid og sand væren til alle.

Lyt med her og hør alle budskaberne for 2020 energien og fra ærkeenglen Gabriel:

Bær over med lydkvaliteten. Jeg har optaget budskaber for 2020 på min telefon, da jeg blev inspireret.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig