Budskaber til din sjæl

Budskaber til din sjæl

Budskaber til din sjæl – åbninger til din sjæls potentiale

Budskaber til din sjæl er en personlig formidling af budskaber og healing fra lyset og højere bevidstheder, der støtter dig til et liv i balance med hele dig.

Du får en personlig lydfil med kanaliserede budskaber, der er designet til at skabe åbninger og vække genklang i dig.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er lige nu. Så du skærper din opmærksomhed imod dybere lag af din bevidsthed og en dybere mening i dig.

Energierne arbejder med en frekvens og vibration, din sjæl kender og kan ressonere med.  Det du skal gøre er at åbne dig imod energien. Sige ja tak og læne dig tillidsfuldt ind i energierne – så godt som du kan.

Du kan lytte mere end én gang og for hver gang modtager du den kærlige højfrekvente energi, der kommer med formidlingen, så du kan opdage nye nuancer og detaljer og nye muligheder for forvandling opstår i dig.

Praktisk info.

Lydfil: Varighed: 30 minutter

Pris: 750 kr.

Du bestiller din personlige lydfil igennem min webshop.

Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din personlige kanaliesring, til jeg formidler det til en lydfil – uden vi mødes. Du skal intet gøre imens.

Min sandhed:

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at alt er energi og lyset og kærligheden er den højeste universelle energi, vi mennesker kan gå i samklang med. Energi kan bevæges og påvirkes og arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i. Jeg formidler igennem min sjæl i samarbejde med opstegne mestre, ærkeengle og engle, Gaia, stjernefolk og stjerneenergier, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevistheder og energier.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.