Fællesskaber og fællesbevidsthed

Fællesskaber & fællesbevidsthed: Der kommer mange spændene ting igennem, når jeg arbejder i og formidler fra energierne. Jeg fik det her budskab for nyligt og synes, jeg vil dele det med jer.

Fællesbevidstheder er i fokus lige nu. Det er de, for at vække i os, hver især, at vi har et ansvar – ikke kun overfor os selv – men også overfor andre. Fordi vi netop er en stor del af en fælles bevidsthed – her i det fysiske liv. Her har vi alle et ansvar for, hvordan livet folder sig ud for os – hver især. Når vi går sammen i fællesskaber, begynder vi at kunne transformere og forandre livet på jorden. Til det der gør det godt for os alle – og for os hver især.

Fællesskaber & fællesbevidsthed:

Derfor er fællesskaber i det hele taget i fokus lige nu. At vi forstår, at vi er en del – ikke kun af noget større – men også et fællesskab her på jorden. Det har vi brug for, for at vi – både for os hver især – men for os samlet kan tage ansvar for det liv, der er her på Jorden.

For vi har et stort ansvar også overfor de skabninger, der er mindre begavede – på ingen måde mindre værd. Det menes i forhold til, at vores intellekt har en anden funktion, som gør, at vi i nogle sammenhænge bliver mere overlegne og dermed kan vi misbruge det liv, som ellers eksisterer på Jorden.

På den måde er vi ikke intelligente, for vi kan også ødelægge, men vi har noget i os som gør, at vi på nogle områder er overlegne ift. flere af de skabnigner, der er på Jorden. Hvor vi kan have livet og døden i vores hænder. Det store overordnede billede er der andre, der tager vare på. Men der kan vi både ødelægge og også gøre bedre for os alle.

Vi indgår i samarbejde, når vi har respekt for livet og respekt for døden og for os hver især. Så den rolle har vi taget på os, da vi valgte dette liv på Jorden. Så er det ”bare”, hvordan vi formidler og forvalter den.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig