Fællesskaber

Fællesskaber

Fællesskaber er unikke muligheder for at mennesker mødes og udvikles. Hos ShanayaTemplet finder du flere fællesskaber til healing og spirituel udvikling. Du er også velkommen!

Mange mødes i online fællesskaber … Jeg tror på værdien af det fysiske møde mellem mennesker – i det virkelige liv. Når vi mødes i trygge fællesskaber – hvor vi kan være os selv. Når vi engagerer os, deler og inspirerer hinanden sker der noget magisk. Vi får nye vinkler og udvider vores bevidsthed. Vi skaber bånd og styrker vores indre og forandre vores syn på os selv – til det bedre.

Det kræver også noget af os. At vi investerer os selv og vores tid – vores engagement. Din tilstedeværelse, din erfaring og din indsigt kan betyde en forskel for et andet menneske – og omvendt.

Hos ShanayaTemplet kan du mødes med mennesker med de samme interesser som dig. Jeg håber, der er ét der passer til dig.

Spirituel café

Et fællesskab, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og udforske de spirituelle sider af livet. Det spirituelle univers er for alle – det vil jeg vise dig.
Gruppehealing

Gruppehealing

Du føres på en indre rejse, som giver mulighed for indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Det bringer dig i tættere kontakt med dit hjertes visdom. Alle kan være med uanset erfaring.

Spirituel healingcirkel

for dig, der vil opdage og afprøve dine healer evner OG for dig der vil udvikle og styrke dine healer evner i et uformelt fællesskab af ligesindede.

Hjerteessens

et fællesskab, hvor du åbner dit hjerte, styrker dit selvværd og øger livsglæden og din evne til at tage kærligt vare på dig selv, så du kan lukke kærligheden ind.
Item added to cart.
0 items - DKK