Fællesskaber

Fællesskaber

Fællesskaber er unikke muligheder for at mennesker mødes og udvikles. Hos ShanayaTemplet finder du flere fællesskaber til healing og spirituel udvikling. Du er også velkommen!

Mange mødes i online fællesskaber … Jeg tror på værdien af det fysiske møde mellem mennesker – i det virkelige liv. Når vi mødes i trygge fællesskaber – hvor vi kan være os selv. Når vi engagerer os, deler og inspirerer hinanden sker der noget magisk. Vi får nye vinkler og udvider vores bevidsthed. Vi skaber bånd og styrker vores indre og forandre vores syn på os selv – til det bedre.

Det kræver også noget af os. At vi investere os selv og vores tid – vores engagement. Din tilstedeværelse, din erfaring og din indsigt kan betyde en forskel for et andet menneske – og omvendt.

Hos ShanayaTemplet kan du mødes med mennesker med de samme interesser som dig. Jeg håber, der er ét der passer til dig.

Spirituel café

Et fællesskab, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og opdage og udforske de spirituelle sider af livet. Det spirituelle univers er for alle – det vil jeg gerne vise dig.

Læs mere

Healings meditation // gruppehealing

er din tid uden afbrydelser, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i dit indre og skabe en tættere kontakt til dit hjertes visdom. Alle kan være med uanset erfaring.

Læs mere

Spirituel healingcirkel

for dig, der vil opdage og afprøve dine healer evner OG for dig der vil udvikle og styrke dine healer evner i et uformelt fællesskab af ligesindede.

Læs mere

Hjerteessens // for kvinder

Læs mere
Item added to cart.
0 items - DKK