Fællesskaber

Fællesskaber

Fællesskaber er unikke muligheder for at mennesker mødes og udvikles. Hos ShanayaTemplet finder du flere fællesskaber til healing og spirituel udvikling. Du er også velkommen!

Det fysiske møde

Jeg tror på værdien af det fysiske møde mellem mennesker – i det virkelige liv. Når vi mødes i trygge fællesskaber – hvor vi kan være os selv. Når vi engagerer os, deler og inspirerer hinanden – sker der noget magisk. Vi får nye vinkler og udvider vores bevidsthed. Vi skaber bånd og styrker vores indre og forandre vores syn på os selv – til det bedre.

Det kræver også noget af os. At vi investerer os selv og vores tid – vores engagement. Din tilstedeværelse, din erfaring og din indsigt kan betyde en forskel for et andet menneske – og omvendt.

Hos ShanayaTemplet kan du mødes med mennesker med de samme interesser som dig. Jeg håber, der er ét der passer til dig.

spirituel café Kolding

Spirituel Café

er et fællesskab til dig, hvor du i uformelle og trygge rammer, kan finde inspiration og opdage og udforske de spirituelle og åndelige sider af livet, så du finder din mening med livet.

healing fællesskab Kolding

Healing fællesskab

er et fællesskab til dig, hvor du sammen med andre healere og lys- og energiarbejdere formidler lys og kærlighed til jorden for at støtte jorden og menneskenes udvikling.

Du finder inspiration og får støtte fra andre lys- og energiarbejdere, så du trygt kan dele og få sparring på dine oplevelser og erfaringer omkring healing, energiarbejde og din egen udvikling.

fællesskaber

Hjerteessens for kvinder

er et fællesskab, hvor du åbner dit hjerte, styrker dit selvværd og øger livsglæden og din evne til at tage kærligt vare på dig selv. Du mødes med andre kvinder, der som dig ønsker mere livsglæde, feminin styrke og tryghed i at være sig selv. Hjerteessens er en blanding af healing meditation / hjerteåbningsøvelser og erfaringsudveksling i kærligt nærvær og omsorg af fællesskabet.

Item added to cart.
0 items - DKK