Familie, sorg og traume healing

Familie, sorg og traumehealing er emner, jeg dykker dybere ned i i denne video. For at skabe en større forståelse og mulighed for dyb healing.

Emnerne er dukket op flere gange – både i min egen transformation og healing og også for flere af de mennesker, jeg møder på min vej. Jeg oplever også i energierne lige nu, at vi har mulighed for dyb udrensning og transformation i vores fysiske væren.

Jeg håber, videoen kan være inspiration for dig.

Jeg vidste ikke helt fra start om det skulle være én eller tre videoer, men jeg oplever, at det kan hænge sammen – så nu er det blevet én.

Healing af sorg & smerte

I samarbejde med Melchizedek, Sophia (det feminine aspekt af det Guddommelige lys), ærkeenglen Michael, stjerneenergier, ærkeenglen Gabriel og Jomfru Maria har jeg indtalt en healing som en støtte og vejledning til at transformere sorg og smerte til lys og kærlighed. 

Formidlingen arbejder med at forløse sorg i hjertet, som kan være forbundet med traumer, vi har i vores krop og energikrop. Healingen arbejder i den fysiske form. 

Du finder healingen og formidlingen i mit online univers Shanayas Lyscirkel. Healingen og formidling støtter energiarbejdet med at forløse og heale og transformere ind i mere sjælsbevidsthed. Du kan melde dig til her og melde fra præcist, som det passer dig.

healing åben himmel

Healing hos mig

Healing styrker din egen evne til selvhealing og støtter til mere indre og ydre balance.

Ønsker du hjælp på din vej, så er du velkommen til healing hos mig.

Med healing arbejder jeg med de energimæssige blokeringer og ubalancer, der ligger i dit personlige energifelt, din krop, dit sind og dine følelser – hele din energikrop.

Se mere om dine muligheder for healing hos mig her.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig