Forankrings øvelse

Forankrings øvelse: Igennem dine sanser arbejder du med at skabe dyb ro og indre tryghed. Det giver din sjæl plads til at lande og forankres i livet. Det styrker din jordforbindelse og din tilstedeværelse i livet og øger din livsglæde.

Hvad får du ud af forankrings øvelse:

Igennem øvelsen lærer du at fokuserer på dine omgivelser – med din sanser – for at skabe et bevidst og tæt bånd til det fysiske liv.

Du healer dig selv og skaber en tæt kontakt til din krop. Igennem den oplever og sanser du dig selv og dit liv og binder dit fysiske og åndelige liv sammen. Du finder dyb ro og balance og står stærkere i dig selv. Det låser op til din indre styrke og dine ressourcer og giver plads til at være dig.

Sådan gør du:

Vend dit fokus mod de små, enkelte detaljer i dine omgivelser og væk fra det, der sker i dig. Observer og abstraher. Møder du modstand / blokering / noget som trækker dig væk fra nuet, så kan du nøjes med at registrere og herefter øve dig i at slippe ved at acceptere at alt er som det er og vende tilbage til at fokusere på dine omgivelser.

Fornem og skab ro indeni – ved at være med det som er. Vær i din indre kerne samtidig med du observerer og forbinder dig til det ydre. Lad det gå i ét. Find stedet og balancen imellem. Lige her oplever du dyb ro og balance. Du mærker, du er en del af noget større og er dybt forbundet til dig selv – til din sjæl – til helhed og til mening.

Vi leder ikke efter årsager og sammenhænge, men øver os i at være med det som er. Uden bedømmelse eller holdning. Blidt og fredfyldt så du mærker en tæt forbundethed til dig selv – som en indre tilstand, der rækker ud over det fysiske i krop og sind.

Tip:

Udendørs er godt sted at træne. Her er du tættere på jorden og dens energi og elementer – vind, varme, lys, lyde, kulde, regn, sne, græs, jord, planter, dyr, dufte – som du kan bruge. Tag alle sanser i brug. (syn, følelse, lyd, duft, smag =sanser)

Forankring – når sjælen lander:

En kommentar til “Forankrings øvelse”

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig