Forløb & kurser

kurser & arrangementer

Forløb & kurser er for dig, der ønsker større indre fred og frihed, som vil opleve mere helhed og finde en større mening i livet – din mening.

Det jeg elsker allermest er at følge mennesker på deres vej. Som healer, mentor, inspirator, underviser og formidler af åndelig visdom. At hjælpe med transformation og vedvarende forandring.

Det er svært at gå vejen alene og opnå resultater der virkelig rykker – på den lange bane. Så med en følgesvend og/eller et fællesskab med andre, så tror jeg på, der sker mere og ikke “kun” små dryp i havet.

Hos mig får du én, som tror på dig. Ser dit potentiale. Hepper på dig. Viser dig de mulige små skridt, du kan tage, for at komme tættere på det liv du drømmer om. Et liv fyldt med mening og i tråd med dit hjerte og den du er.

At transformere og forandre er en rejse. Den tager tid, men det er rejsen der måske er vigtigst og ikke målet. Og rejsen skal være sjov. Den skal være let og den skal være legende. For det meste af tiden i hvert fald.

Der er flere elementer at tage højde for. Lære at balance. Derfor har jeg skabt forskellige forløb og kurser, så du kommer mere i dybden med de forskellige elementer, lige der hvor du er på din rejse.

Jeg vil elske at støtte dig på din rejse, så du finder glæden i rejsen – og i livet. Jeg håber, du finder noget her, som giver genklang i dig og kalder på din sjæl. Du kan tage deltage der, hvor det kalder på og passer på din rejse. Er du i tvivl for det er, så giv mig gerne et ring eller skriv.

Tilbud der støtter dig på din rejse i livet:

undervisning

Healer uddannelse // Lysarbejder i hjertet

Sammen finder vi din unikke måde at være healer på.

Igennem dit spirituelle hjerte er du dybt forbundet til din sjæl og det universelle healing lys. Derfor har vi fokus på at forbinde dig til og åbne dit spirituelle hjerte. Når du er forbundet til dit hjerte og dit sjæls lys, falder det dig nemt og naturligt at følge din vej og bruge dine unikke evner.

Du får viden og indsigt omkring healing, spirituelle værktøjer og dine spirituelle sanser. Du får introduktion til åndelighed og det spirituelle univers og hvordan du bruger det til at skabe en dybere indsigt og forståelse for dig selv.

Læs mere og se datoer for næste hold her.

sjælens rejse årsforløb

Sjælens rejse //
Unfold your power

 1- årigt forløb for dig, der er nysgerrig på de store spørgsmål og de små detaljer i livetFor dig som vil arbejde med dig selv og lukke ånden og sjælen ind i livet. I små skridt transformerer og optimerer vi sammen dine indre tilstandeså du står stærkere i den du er.

Vi transformerer dit selvbillede og åbner til dit hjerte og sjæls identitet. Du skærper din evne til at lytte til din indre stemme og din sjæl, så du finder mening i livet. Du får svar på, hvem du er igennem åndelig indsigt og en personlig praksis, der forbinder dig til din sjæl og din sjæls stemme. Du opdager dig selv, din power og din indre styrke. Du lærer dig selv at kende set i lyset af din sjæl, så du finder din egen sandhed og lærer at leve i tråd med den.

Læs mere og se datoer for næste hold her.

åndeligt mentor forløb

Sjælens stemme //
1:1 mentor forløb

Sjælens stemme // åndeligt mentorforløb der er tilrettelagt for at støtte dig med din personlige og spirituelle udvikling, så du folder dit fulde potentiale ud og finder en dybere mening med dit liv.

18 timer med 1:1 spirituel & åndelig undervisning, sjæle healing og guidede øvelser.

Se her om forløbet giver genklang i dig.

Hjertets vej healing

Hjertets vej
Individuelt healing forløb

Hjertets vej skaber tryghed i din kerne, så du åbner dit hjerte og lærer at lytte til din egen indre, intuitive stemme.

Hjertets vej er en blanding af hjertehealing, guidede øvelser og vejledning, der gør det trygt at være dig og forbinder dig til dit hjerte og din indre, intuitive stemme.

Du får større tillid til livet og en tro på, du selv gør en forskel i dit liv, så du nu – og fremover – træffer sunde valg og sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Det giver en indre tryghed og øger din livsglæde og frihed til at være dig.

Læs mere og se om forløbet er noget for dig.

Item added to cart.
0 items - DKK