Gaia og Moder Jord

Gaia – lysets kvinde –  er Moder jords sjælslys – som holder en stærk energi – her på vores fysiske jord. Hun arbejder fra jordens kerne med blid,  kærlig og feminin energi, der støtter os alle med vores liv her på jorden.

Gaia støtter os med at manifestere vores sjælslys ind til jorden. Hun hjælper os med at vække vores feminine skaberkraft, aktivere jordstjerne chakraet og derigennem forbinde os dybtfølt og for evigt i dette liv til hendes sjælslys.

Når vi er forbundet udveksler vi energi med Gaia. Gaia er en del af jordens opstigning til en højere frekvens af lys og kærlighed. Hun støtter og hjælper alle dyr og mennesker til at heale og højne deres egen frekvens, for at vi derigennem kan lade lyset og kærligheden flyde frit ind til jorden igennem vores sjælslys.

Gaias energi:

Når jeg ser og mærker Gaia er hun ret ung. Jeg tænker, det er hun i kosmiske sammenhænge og i universet. Hun er blid, omsorgsfuld og kærlig i hendes energi samtidig med hun har en enorm styrke – den er også blid og samtidig står hun fast – som en klippe – intet kan vælte hende og masses hun for meget – og der skal meget til – så kommer flammerne i hende frem, for hun kan sagtens forsvare sig.

Gaias energi og sjælslys findes i alle elementer af naturen – træerne, blomsterne, dyrene, regnen, solen, vinden, havet, jorden …..

Det her er min sandhed, som jeg oplever den igennem mit energi- og lysarbejde. Tag det med, som vækker genklang i dig og lad resten ligge.

Vil du arbejde med Gaia energi og vække din feminine skaberkraft og aktivere dit jordstjerne chakra så er du velkommen på online forløbet “Jordstjerne chakra og sjælspotentiale“, som du kan læse mere om her.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK