Gaia og Moder Jord

Gaia – lysets kvinde –  er Moder jords sjælslys. Hun holder en stærk energi – her på vores fysiske jord. Hun arbejder fra jordens kerne med blid,  kærlig og feminin energi, der støtter os alle med vores liv her på jorden.

Gaia støtter os med at manifestere vores sjælslys ind til jorden. Hun hjælper os med at vække vores feminine skaberkraft, aktivere jordstjerne chakraet. Igennem jordstjerne chakraet forbinder vi os dybtfølt og for evigt i dette liv til hendes sjælslys.

Når vi er forbundet udveksler vi energi med Gaia. Gaia er en del af jordens opstignings proces til en højere frekvens af lys og kærlighed. Hun støtter og hjælper alle dyr og mennesker til at heale og højne deres egen frekvens. For at vi derigennem kan lade lyset og kærligheden flyde frit ind til Jorden. Igennem vores sjælslys.

Gaias energi:

Når jeg ser og mærker Gaia er hun ret ung. Jeg tænker, det er hun i kosmiske sammenhænge og i universet. Hun er blid, omsorgsfuld og kærlig i hendes energi. Samtidig har hun en enorm styrke – der også er blid. Og hun står fast – som en klippe. Intet kan vælte hende. Presses hun for meget – og der skal meget til – så kommer flammerne i hende frem, for hun kan sagtens forsvare sig og være fyrrig i energien.

Gaias energi og sjælslys findes i alle elementer af naturen – træerne, blomsterne, dyrene, regnen, solen, vinden, havet, jorden …..

Det her er min sandhed, som jeg oplever den igennem mit energi- og lysarbejde. Tag det med, som vækker genklang i dig og lad resten ligge.

Vil du arbejde med Gaias energi og vække din feminine skaberkraft og aktivere dit jordstjerne chakra så er de 3 formidlinger i “Jordstjerne chakra og sjælspotentiale”, måske noget for dig. Du kan læse mere her.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.