Guidede formidlinger med healing og lys

online univers

Guidede formidlinger med healing og lys

Guidede formidlinger med healing og lys er mit bidrag til at støtte dit personlige energi-, healing og lysarbejde. Jeg laver løbende lydfiler med guidede formidlinger med healing, lyskoder og aktiveringer.

Healing og energierne arbejder og opstår igennem min stemme og den kanaliserede guidning.

Guidede formidlinger med healing og lys er blide guidninger på lydfil med skøn og kærlig musik til at støtte din rejse indad. Til en stærkere og dybere kontakt med dit hjerte, din sjæl og dit lys.

Nogle af filerne kan du downloade. Andre lytter du til igennem min YouTube kanal. Her kan du også lytte til nogle af mine gratis meditationer og opdage om min stemme og formidling passer til dig. Når du klikker på de enkelte lydfiler nedenfor, kan du læse mere og høre en lydprøve på de formidlinger, du kan downloade.

Der kommer løbende nye til. Hvis du følger med på Instagram eller Facebook kan du se opslag med nye formidlinger.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.