Handels- og leveringsbetingelser & Abonnements betingelser

Abonnements betingelser finder du efter handels- og leveringsbetingelser

Oplysning om virksomheden:

ShanayaTemplet
v/ Ann Meier
Bønstrupvej 11
DK – 6580 Vamdrup

Postadresse (returvarer):

ShanayaTemplet v/Ann Meier
Ørnevej 6
DK-6000 Kolding

CVR: 31671639

Telefon: +45 3060 4470
E-mail: lys (@) shanayatemplet.dk

Betaling:

Hos ShanayaTemplet kan du betale med kontant (undtaget webshop) eller MobilePay, visa- eller mastercard. Betaling foregår online via Quickpay.

Når dine varer er leveret til forsendelse trækkes pengene på din konto. Betaling for kurser, forløb og uddannelse sker igennem en abonnements aftale – se mere nedenfor. Betaling for online produkter sker, når ydelsen er gennemført og leveret til dig. Vær opmærksom på fortrydelsesfristen for online produkter og healingsforløb, behandlinger, meditation, workshops, kurser og uddannelse.

Leveringstider & fragt fra shoppen:

ShanayaTemplet sender med DAO og Bring til den pakkeshop, der ligger tættest på dig eller hjem til dig privat med DAO – afhængigt af, hvad du vælger. Der leveres til byer i Danmark (undtaget Grønland og Færøerne).  Hvis du ønsker dine varer sendt til en adresse uden for ShanayaTemplets leveringsområde, så ring på telefon 3060 4470 eller send en e-mail.

Alle varer sendes på én gang. Det betyder, at hvis en vare er i restordre eller udsolgt, så kan det forlænge leveringstiden. Pakker sendes mandag, tirsdag og fredag og ordre forsøges sendt samme dag eller senest dagen efter. Ordrer afgivet i weekenden bliver tidligst afsendt den første efterfølgende hverdag.

DAO og Bring leverer til en pakkeshop i nærheden af dig. Deres leveringstid er 2-4 dage efter modtagelsen af din pakke. Du kan følge din pakke med Track & Trace. Varer der sendes med DAO og Bring som pakke er forsikret. Du finder din nærmeste DAO eller Bring pakkeshop her.

Se de gældende priser hos DAO og Bring her.

Varer der sendes med Bring afsendes alle hverdage mandag til fredag og varer sendt med DAO afsendes mandage, onsdage og fredage.

Levering af varer fra ShanayaTemplet anses for sket, når du har fået varen udleveret. Det betyder, at ansvaret for varen også overgår til dig på dette tidspunkt.

Manglende levering:

Du får besked, når dine varer er sendt af sted til dig. Skulle din pakke af en eller anden grund ikke komme frem, så skal du kontakte ShanayaTemplet. 

Hent selv…

Du har mulighed for selv af hente dine varer hos ShanayaTemplet i Kolding efter aftale. På den måde sparer du penge og får dine varer hurtigere. Ring på telefon 3060 4470 for at aftale nærmere omkring afhentning.

Manglende afhentning af pakke:

Din pakke skal afhentes inden fristen for afhentning udløber. Er du forhindret i at hente din pakke til tiden, skal du kontakte pakkeleverandøren og forsøge at lave en ny aftale om afhentning. Undlader du at hente pakken inden fristens udløb, bliver pakken sendt retur til ShanayaTemplet. Du vil først få dine penge for varerne (undtaget fragt) returneret, når pakken er ankommet i sikker stand hos ShanayaTemplet. Ønsker du genlevering af dine varer, betaler du for leveringsomkostninger og fragt på ny.

Fortrydelsesret:

Behandlinger:

Du kan booke din tid op til 24 timer før. Hvis du fortryder din aftale, kan du aflyse den igen. For at undgå at betale for en for sent aflyst behandling, skal du aflyse senest 24 timer før det aftalte tidspunkt. Gør du ikke det, betaler du 50% af prisen for din behandling. Hvis du i stedet booker en ny aftale, er det uden omkostninger at afbestille din tid.

Fortrydelsesret – produkter:

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt hos ShanayaTemplet. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager dine varer. Det betyder, du skal give ShanayaTemplet besked, hvis du fortryder dit køb. Det skal du gøre skriftligt inden 14 dage enten på e-mail eller til min fysiske adresse (se adressen under “Returnering af varer”).

Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen.

Pas godt på varen, den må være prøvet men ikke taget i brug i en grad, så den ikke kan sælges igen, ellers skal du betale for værdiforringelsen. Er der brudt plombering på varen, anses varen for brugt og dit køb kan derfor ikke fortrydes, da varen ikke længere kan sælges.

Du betaler for returforsendelsen. Få gerne en kvittering fra DAO eller dem der leverer varen retur, så du kan dokumentere, du har afsendt varen. Sender du med DAO til pakkeshop, skal du vælge Danis Kiosk som leveringssted og Lindehavens Kiosk, hvis du sender med Bring.

Når ShanayaTemplet har modtaget varen retur og tjekket at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten betaler ShanayaTemplet dig pengene retur – også de oprindelige leveringsomkostninger, såfremt den returnerede varer, er det eneste du har fået leveret. Pengene bliver returneret til din bankkonto, så du skal sende dit kontonummer eller MobilePay nummer sammen med varerne eller sende en separat mail med oplysninger om, hvor du ønsker penge retur.  Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage. ShanayaTemplet bytter ikke til andre varer, men giver pengene tilbage.

Fortrydelsesret – særligt for digitale varer / filer til download:

Som med alle varer har du 14 dages fortrydelsesfrist, når du bestiller en digital ydelse. Fristen løber fra den dag, du har købt ydelsen. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen på 14 dage udløber, kan du give dit samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

Det betyder i praksis, at du enten må  vente 14 dage på at få din ydelse leveret – til fortrydelsesfristen er udløbet – eller du kan give dit udtrykkelige samtykke til, at ShanayaTemplet kan gå i gang med at levere ydelsen, og at fortrydelsesfristen ophører, når ydelsen er leveret. Det vil sige, at du frasiger dig din ret til 14 dages fortrydelse, når du har  downloadet varen eller lytter/ser online.

Din fortrydelsesfrist slutter altså, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du alligevel fortryder:

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at ShanayaTemplet kan opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

I den situation kan ShanayaTemplet kun opkræve betaling for det allerede leverede, hvis du er blevet oplyst om din fortrydelsesret, og at du skal betale, hvis du fortryder undervejs i leveringen.

Læs mere om fortrydesesretten for digitalt indhold her.

Fortrydelsesret – behandlinger, meditation, workshops, kurser, healingsforløb, uddannelse og andre services fra ShanayaTemplet:

Når du har fået en behandling anses varen for leveret og du kan derfor ikke fortryde dit køb eller undlade at betale.

Når du har tilmeldt dig et hold med healing, meditation, workshops, kurser, uddannelse eller andre arrangementer, er tilmeldingen bindende. Du betaler ved tilmelding og du er først endeligt tilmeldt, når du har betalt. Så pladsen kan uden varsel sælges til en anden. Fortyder du dit køb mindre en 14 dage til start, så er dit deltagergebyr tabt. Du får kun penge retur, såfremt ShanayaTemplet aflyser. Fortryder du din tilmelding før 14-dages fristen, får du dit deltagergebyr refunderet – eventuelt fratrukket et administrationsgebyr. Du er altid velkommen til at finde en anden, der kan overtage din plads.

Abonnements betingelser:

Når du tilmelder dig mine forløb (både på hold og 1:1), længerevarende kurser og uddannelse (fællesbetegnelsen er ydelse), så indgår vi en aftale. I aftalen giver du dit tilsagn omkring deltagelse i en ydelse. Sammen med dit tilsagn forpligter du dig til at betale det fulde beløb for min ydelse fra den dag du indgår aftalen og indtil ophør af den pågældende ydelse.

Tilmelding:

Når du tilmelder dig betaler du samtidig et depositum. Beløbet afhænger af, hvilken ydelse, du har tilmeldt dig. Depositum refunderes kun, såfremt jeg aflyser.

Bindingsperiode:

Du er bundet af aftalen og dit abonnement i den periode, der er aftalt på forhånd omkring ydelsen og som den enkelte ydelse er annonceret og planlagt til. Aftalen udløber automatisk, når den aftalte og planlagte ydelse ophøre.

Fortrydelsesfrist:

Du har 14 dages fortrydelsesfrist efter tilmelding til en ydelse, hvor du betaler et afdrag eller et fast månedligt bidrag.

Automatisk trækning:

Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for ydelsen automatisk hver den 1. i måneden.

Ændring af betalingskort:

Det er dit ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet. Får du nyt betalingskort, skal du informere mig om det. Du er stadig forpligtet til at betale det fulde beløb for ydelsen.

Gyldighed:

Aftalen er gyldig fra indgåelse og dækker fra opstart af ydelsen og indtil sidste dag for afvikling.

Reklamation:

Du kan klage over fejl og mangler ved det produkt, du har købt, i de to år, hvor der er reklamationsret på varen. Hvis der går for lang tid, fra du opdager en mangel, til du klager, kan du dog miste din ret til at få varen repareret eller ombyttet efter reglerne i købeloven.

Din ret til at reklamere kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb. Dette gælder f.eks. for smykker, der også ved brug kan blive revet itu eller ødelagt.

Ved et mangelfuldt produkt, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem flere løsninger:

  • Du kan få manglen afhjulpet, fx. få produktet repareret
  • Du kan få produktet byttet til en ny vare
  • Du kan få et afslag i prisen
  • Du kan få pengene tilbage – ophæve købet

Hvis du vælger at få pengene tilbage eller et afslag i prisen, kan ShanayaTemplet dog afvise dit krav, hvis du i stedet tilbydes at vælge mellem, at få manglen afhjulpet, fx. ved en reparation eller at få varen ombyttet.

Du kan læse meget mere om dine rettigheder i forbindelse med reklamation på Forbrug.dk.

Returnering af varer:

Returnerede varer sendes til:
ShanayaTemplet
v/ Ann Meier
Ørnevej 6
DK – 6000 Kolding
email

Bemærk at ShanayaTemplet ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.  Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis informationer følger pakken – for eksempel kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer, kontonummer for bankkonto, hvor pengene for dit køb kan returneres til, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v. Du betaler selv leveringsomkostninger for de varer, som returneres. Benytter du DAO eller Bring kan du se priser under “Leveringstider & Fragt”.

Klagemulighed:

Ved uoverensstemmelser mellem dig som kunde og ShanayaTemplet som leverandør har du mulighed for at klage.

Du kan sende din klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Telefon: 4171 5000

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 16.00
fredag 9.00 – 15.00

Mail: kfst@kfst.dk

Hjemmeside

Du kan også klage online her.

I den nye forbruger aftalelov foreligger en standard fortrydelsesformular, som kunden skal modtage sammen med hans eller hendes bestilling. Fortrydelsen er dog ikke ugyldig, hvis kunden vælger at give besked om fortrydelsen på et andet medie. Du finder en skabelon til standard fortrydelsesformularen her.

Item added to cart.
0 items - DKK