Kontakt

healer og sjæle mentor Ann Meier

Healer & lysarbejder Ann Meier

Kontakt healer & lysarbejder Ann Meier i Kolding. hvis du har spørgsmål til mine forskellige tilbud.

Du kan også booke tider online og bestille sjæle læsning og kanaliseret healing i shoppen.

Du kan kontakte mig på
Telefon: 30604470
Mail: Klik og send en mail

Når du besøger mig til 1:1 sessioner foregår det i mit private hjem på:

Ørnevej 6, 6000 Kolding.

Der er parkering ude på gaden.

Sådan finder du vej – få en rutebeskrivelse her.

Når du kommer hos mig er du ”gæst”. Det giver nemlig den rette energi imellem os. Vi er alle ligeværdige mennesker og sjæle. Du er den, der bestemmer og har ansvar i dit liv. Jeg kan heale og formidle budskaber, dele, inspirere, være din følgesvend, din rejsepartner – det er det, jeg er og det er det, jeg kan og den energi arbejder ud fra for dit højeste bedste med udgangspunkt i dig.

Item added to cart.
0 items - DKK