Kontakt

healer og sjæle mentor Ann Meier

Healer og sjæle mentor Ann Meier

Kontakt healer og sjæle mentor Ann Meier i Kolding. hvis du har spørgsmål til mine forskellige tilbud.

Du kan også booke tider online og bestille din plads til healer uddannelse og Sjæles Rejse // Unfold your Power årsforløbet samt meditation, sjæle læsning og kanalsering & healing i shoppen.

Du kan kontakte mig på
Telefon: 30604470
Mail: Klik og send en mail

Når du kommer hos mig er du ”gæst”. Det giver nemlig den rette energi imellem os. Vi er ligeværdige mennesker og sjæle. Du er den, der bestemmer og har ansvar i dit liv. Jeg kan heale og formidle budskaber, dele, inspirere, være din følgesvend, din rejsepartner – det er det, jeg er og det er det, jeg kan og den energi arbejder ud fra for dit højeste bedste med udgangspunkt i dig.

Find vej til healer og sjæle mentor Ann Meier:

healer og sjæle mentor Ann Meier
Jeg har klinik hos Helsecenter Få Det Bedre, der ligger i naturskønne omgivelser lidt udenfor Kolding.

Jeg holder til hos Helsecenter Få Det Bedre, Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup. Det er en stor gul, renoveret gård, der ligger op til Koldingvej (hovedvej 25). Jeg bor i lokale 5. Du kan gå ind af hovedindgangen eller af døren i gavlen op mod hovedhuset. Kommer du uden for normal åbningstid til arrangementer, så går du ind af den hvide hoveddør og op af trappen til første sal.

Få en rutebeskrivelse på Google Maps her.

Item added to cart.
0 items - DKK