fbpx
healer uddannelse lysarbejder i hjertet

Healer uddannelse – lysarbejder i hjertet hvor vi sammen finder vi din unikke måde at være healer på. Igennem dit spirituelle hjerte er du dybt forbundet til din sjæl og det universelle healing lys. Derfor har vi fokus på at forbinde dig til og åbne dit spirituelle hjerte. Når du er forbundet til dit hjerte og dit sjæls lys, falder det dig nemt og naturligt at følge din vej og bruge dine unikke evner til at hjælpe andre.

På healer uddannelse – lysarbejder i hjertet arbejder vi med at skabe en sund og ren kontakt til det åndelige og universelle healing lys, så du arbejder med den højeste universelle energi af kærlighed – fra din sjæl og dit hjertes visdom.  Samtidig med at vi fastholder en stærk jordforbindelse. Alt sammen i et tempo, du kan være med til.

En del af healer uddannelse fokuserer vi på dit mod, så du tør og kan følge din vej. Vi øger din bevidsthed om og dit kendskab til dig selv, og styrker din selvtillid og din tro på dig selv og dine evner. Vi udvikler din healer rolle og gør dig klar til livet som healer og lysarbejder.

Du bliver guidet sikkert igennem din rejse og personlige udvikling af en uddannet clairvoyant og erfaren healer og lysarbejder. Udover at modtage undervisning, træner du dine evner i trygge omgivelser sammen med andre.

En stor del af din udvikling og læring får du igennem øvelser og opgaver imellem undervisningsdagene. De er med til at åbne dit hjerte og udvikle og styrke dig både personligt og spirituelt. Jeg forventer du afsætter tid til det.

Da vi arbejder med dit personlige livsformål og unikke evner, er der ingen afsluttende eksamen på healer uddannelse – lysarbejder i hjertet. Men du får et bevis på din deltagelse samt en personlig udtalelse fra mig.

Modul 1: Vær din egen bedste healer

På det første modul er formålet at forbinde dig til dit spirituelle hjerte, skabe dyb forankring i din kerne og skabe en sund og tryg jordforbindelse.

Første del af uddannelsen har vi fokus på dit personlige energiarbejde og din personlige udvikling og vi starter uddannelsen med selvhealing.

Modul 1 på healer uddannelse kan tages selvstændigt uden du behøver fortsætte på modul 2 og 3.

Hvad får du ud af modul 1:

På modul 1 lærer du at skabe kontakt til dit spirituelle hjerte. Du får indsigt og øvelse og praktisk erfaring i at arbejde bevidst med healing og energi – primært for dig selv og din personlige healing og udvikling.

Du lærer at tage kærligt vare på dig selv og lytte til din indre, intuitive stemme. Du skaber en tæt kontakt til dit indre og det fysiske liv igennem din krop.

Efter modul 1 er du i stand til at arbejde bevidst med healing energi, så du styrker dit indre og forbinder dig til dit spirituelle hjerte og dit fulde potentiale.

Indholdet på modul 1:

Du er din egen bedste healer og igennem undervisning i grundlæggende teori og principper, en masse praktiske energi- og fordybelsesøvelser og din egen healing lærer du om og får indsigt i healing, energi og healingprocessor. Du bliver forberedt til at kunne heale og arbejde for andre.

Der er gruppe healing, healing meditationer og 1:1 healing sessioner, der hjælper din personlige healing og udvikling på vej.

Du får værktøjer til at skabe forankring i din kerne. Det skaber en tryg og sund jordforbindelse, der er dit fundament for din healing og videre rejse ind i det spirituelle univers.

For en samlet pris på 5.400 kr. får du:

 • 21 timer med undervisning, øvelser og praktisk arbejde med healing og energi på hold
 • 2 gange 1:1 healing og spirituel vejledning (normalpris 1.750 kr.)
 • Indsigt i grundlæggende healing og energiarbejde
 • Værktøjer til at skabe forankring og tryg jordforbindelse
 • Lært at identificere og forbinde dig til din healer tilstand
 • Personlig udvikling med forståelse for og accept af hvem du er
 • Udviklet din indre, intuitive stemme
 • Kendskab til dine spirituelle sanser og hvordan du bruger dem i din personlige healing og udvikling
 • Skabt et trygt fundament for din hjerteåbning og spirituelle udvikling
 • Hjemmeopgaver og øvelser imellem undervisningsdagene, der hjælper din selvhealing og udvikling på vej
 • Et trygt fællesskab af ligesindede der –  som dig – er nysgerrige på det spirituelle univers
 • Undervisning,  healing og støtte af erfaren healer, lysarbejder og uddannet clairvoyant

Praktisk info:

Uddannelsen er i gang. Vil du have besked om datoer for næste hold, så udfylder du blot nedenstående formular og så sender jeg besked til dig – som en af de første – direkte i din indbakke.


healer uddannelse lysarbejder i hjertet

Healer uddannelse // Modul 2 – øvelse gør mester:

Formålet er at åbne dit hjerte og udvikle din spirituelle bevidsthed og forbindelse med det universelle healing lys.

På 2. del af uddannelsen vender vi blikket udad. Vi tager hul på at træne på dine medstuderende og bringer så småt eksterne øveklienter ind, du kan øve dine evner på.

Hvad får du ud af modul 2:

Du åbner dit hjerte og lære at forbinde dig til dit lys, din sandhed og indre visdom. Du udvider din spirituelle bevidsthed om det åndelige og guddommelige og styrker din tro på dig selv og dine evner. Du finder din indre kerne af tillid, tro og tryghed. Du bliver bevidst om din samhørighed med åndelige vejledere, lyset, universet og det guddommelige og du får øvelse i at samarbejde med og tage imod hjælp herfra.

Du lærer at forstå og “tale energisprog” og modtage budskaber fra åndelige vejledere og energifelter igennem dine spirituelle sanser. Du får undervisning og praktisk erfaring i at forstå, formidle og arbejde bevidst med lys og universel healing energi –  også for andre.

Hvad indeholder modul 2:

Modul 2 består af en kombination af undervisning, sjæle læsning og (en masse) praktiske øvelser og træning, som alt sammen bringer dig i kontakt med lyset og den universelle healing energi.

Du lærer at lytte til din sandhed og indre visdom. Ingen er ens, vores evner er forskellige og bruges individuelt. Derfor koncentrerer vi os om at åbne dit hjerte og forbinder dig til din unikke stemme. Vi finder dit livsformål, dine unikke evner, din lysarbejder rolle og dit potentiale og muligheder.

Vi arbejder med at forbinde dig til dine unikke healer- og vejleder evner og din lysarbejder rolle med en masse konkrete øvelser og træning i at bruge dine unikke evner og spirituelle sanser – både på dine medstuderende og øveklienter udefra .

For en samlet pris på 8.100 kr får du:

 • 35 timer med undervisning, øvelser og praktisk arbejde med healing og lys på hold
 • 2 gange  1:1 healing/spirituel vejledning (normalpris 1.750 kr.)
 • 1 gang supervision med ukendt øveklient (værdi 875 kr.)
 • 1 personlig sjæle læsning, der giver dig svar på, hvem du er –  set i lyset af din sjæl
 • Grundlæggende indsigt i lys- og energiarbejde og hvordan du bruger det – til glæde for dig selv og andre
 • Indsigt i dine unikke evner og hvordan du bedst bruger dem til at gøre en forskel for andre
 • Øget din tro på dig selv og dine evner
 • Udvidet din spirituelle bevidsthedhed og din samhørighed til det guddommelige lys og universet
 • Værktøjer til at arbejde bevidst med lyset og den universelle healing energi
 • Mod til at følge netop din vej
 • Hjemmeopgaver imellem undevisningsdagene, der hjælper din udvikling på vej
 • Undervisning, support og støtte fra erfaren healer, lysarbejder og uddannet clairvoyant

Praktisk info:

Uddannelsen er i gang. Vil du have besked om datoer for næste hold, så udfylder du blot nedenstående formular og så sender jeg besked til dig – som en af de første – direkte i din indbakke.

Modul 3 – lysarbejder i hjertet:

Formålet på modul 3 er at integrere dit sjælslys, så du arbejder udfra dit hjerte.

På modul 3 tager vi et step op og denne del af healer uddannelsen handler primært om og at styrke dit eget lys og dine evner og bringe dig op i den højeste energi af lys og kærlighed. Vi skruer op for praktisk energiarbejde og du arbejder nu mere selvstændigt –  også med øveklienter hjemme.

Hvad får du ud af modul 3:

Du lærer at arbejde bevidst med universel lys og kærlig healing energi – fra dit hjerte og højere bevidsthed – i samarbejde med mestre, skytsengle, åndelige vejledere og andre energi- og lysvæsener.

Du styrker din egen udvikling og skaber dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og det åndelige og guddommelige i dig – din sjæl. Du styrker din tro på og lærer at udtrykke din indre, intuitive stemme. Du tager ejerskab på dit højere livsformål, din lysarbejder rolle og dine evner, som du implementerer igennem en masse praktiske øvelser og træning på øveklienter.

Du finder din vej og din mening med livet og bliver klædt på til at kunne gøre dine evner til din levevej –  hvis du ønsker det.

Hvad indeholder modul 3:

Vi har fokus på at øge din forbindelse til den højeste universelle energi af lys og kærlighed, som du lærer at integrere og arbejde bevidst med igennem dit hjerte.

Igennem undervisning og en masse praktiske øvelser arbejder vi blandt andet med at kanalisere åndelige budskaber, sjæls kontakt, afdødekontakt, fjernhealing og healing af grupper.

Din personlige, individuelle udvikling er i centrum og derfor får du får mere individuel sparring og super vision, så du integrerer dit livsformål, din rolle og dine unikke evner. Du træner på egen hånd og får læring igennem dine egne oplevelser, supervision og feedback fra øveklienter.

For en samlet pris på 9.600 kr. får du:

 • 35 timers undervisning og en masse praktiske øvelser på hold og hjemme
 • 2 gange individuel supervision med ukendt øveklient
 • 2 x individuel opsamling med feedback fra øveklienter samt dine næste skridt
 • Øget spirituel bevidsthed der styrker din samhørighed og forbundethed til dig selv, din sjæl og det guddommelige, universelle lys
 • Integreret dit højere livsformål, din rolle, dit potentiale og dine muligheder
 • Ren forbindelse til det spirituelle, åndelige og guddommelige universelle lys
 • En plan for, hvordan du gør dine evner til din levevej – hvis du ønsker det
 • Et trygt fællesskab til læring og udvikling under og efter uddannelsen
 • Undervisning, sparring og støtte fra erfaren healer,  lysarbejder og uddannet clairvoyant

Praktisk info:

Uddannelsen er i gang. Vil du have besked om datoer for næste hold, så udfylder du blot nedenstående formular og så sender jeg besked til dig – som en af de første – direkte i din indbakke.

Praktisk info. og vigtige datoer på healer uddannelse:

Samlet pris for hele uddannelsen: 23.100 kr.
Samlet pris for modul 2+3: 17.700 kr.

healer uddannelse

At dele erfaringer er lærerigt for alle

Din personlige og spirituelle udvikling fortsætter livet igennem. Derfor bliver du på ingen måde overladt til dig selv, når healer uddannelse er slut.

I et online fællesskab kan du fortsat søge støtte og support fra tidligere elever og fra mig, samt få sparring på de oplevelser, du har med dit lys- og healer arbejde.

I fællesskabet har du mulighed for:

 • at dele oplevelser og erfaringer
 • at få svar på dine spørgsmål
 • at høre om andres oplevelser og erfaringer
 • få og give input og sparring
 • fortsat at udvikle dig i et trygt fællesskab

Ud over online-fællesskabet har du mulighed for at købe supervision og spirituel vejledning – alt efter dit behov og dine ønsker.

Item added to cart.
0 items - DKK