healer uddannelse lysarbejder i hjertet

Healer uddannelse – lysarbejder i hjertet hvor vi sammen finder vi din unikke måde at være healer på. Igennem dit hjerte er du dybt forbundet til din sjæl og det universelle healing lys. Derfor har vi fokus på at forbinde dig til og åbne dit hjerte. Når du er forbundet til dit hjerte og dit sjæls lys, falder det dig nemt og naturligt at følge din vej og bruge dine unikke evner til at hjælpe andre.

På healer uddannelse – lysarbejder i hjertet arbejder vi med at skabe en sund og ren kontakt til det åndelige og universelle healing lys, så du arbejder med den højeste universelle energi af kærlighed – fra din sjæl og dit hjertes visdom. Samtidig med at vi fastholder en stærk jordforbindelse og dyb forankring i dit fysiske liv. Alt sammen i et tempo, du kan være med til.

Mod til at følge din vej:

En del af healer uddannelse fokuserer vi på dit mod, så du tør og kan følge din vej. Vi øger din bevidsthed om og dit kendskab til dig selv, og styrker din selvtillid og din tro på dig selv og dine evner. Vi udvikler din healer rolle og gør dig klar til livet som healer og lysarbejder.

Du bliver guidet sikkert igennem din rejse og personlige udvikling af en uddannet clairvoyant og erfaren healer og lysarbejder. Udover at modtage undervisning, træner du dine evner i trygge omgivelser sammen med andre.

En stor del af din udvikling og læring får du igennem øvelser og opgaver imellem undervisningsdagene. De er med til at skabe forankring i din kerne, åbne dit hjerte og udvikle og styrke dig både personligt og spirituelt. 

Jeg forventer du afsætter tid til det.

Da vi arbejder med dit personlige livsformål og unikke evner, er der ingen afsluttende eksamen på healer uddannelse – lysarbejder i hjertet. Men du får et bevis på din deltagelse samt en personlig udtalelse fra mig.

Uddannelsen består af 5 moduler:

Du kan tage de moduler du ønsker. Nogle af modulerne er adgangsgivende til andre moduler.

Har du brug for en uforpligtende snak omkring healer uddannelsen “Lysarbejder i hjertet”, hvor du får svar på dine spørgsmål og får en fornemmelse af om jeg er den rette for dig, så kan vi mødes online til et 30 minutters zoom møde. Det kan du bestille her. (Vælg “online hjemme hos dig selv” under placering). Hold efterfølgende øje med din indbakke. Jeg sender dig en invitation med link til et online Zoom møde.

Hør hvad healing er og betyder her.

healer uddannelse

Modul 1: Selvhealing og grundlæggende energiarbejde

På det første modul er formålet at skabe dyb forankring i din kerne og skabe en sund og tryg jordforbindelse.

Første del af uddannelsen har vi fokus på dit personlige, indre energiarbejde og din personlige udvikling og vi starter uddannelsen med selvhealing.

Modul 1 på healer uddannelsen er dit fundament videre til modul 2 af healer uddannelsen.

Modul 1 kan tages selvstændigt uden du behøver fortsætte på uddannelsen..

Hvad får du ud af modul 1:

På modul 1 får du indsigt og øvelse og praktisk erfaring i at arbejde bevidst med healing og energi – primært for dig selv og din personlige healing og udvikling.

Du lærer at tage kærligt vare på dig selv og lytte til din indre, intuitive stemme. Du skaber en tæt kontakt til dit indre og det fysiske liv igennem din krop.

Du får værktøjer til dit eget indre energiarbejde og indsigt og forståelse igennem dine egne oplevelser og erfaringer.

Efter modul 1 er du i stand til at arbejde bevidst med healing energi, så du styrker dit indre og forbinder dig til dit spirituelle hjerte og dit fulde potentiale.

Indholdet på modul 1:

Du er din egen bedste healer og igennem undervisning i grundlæggende teori og principper, guidede energi- og fordybelsesøvelser og dit eget indre energiarbejde lærer du om og får indsigt i healing, energi og healingprocessor. Du bliver forberedt til at heale.

Der er healing meditationer og 1:1 healing sessioner, der hjælper din personlige healing og udvikling på vej.

Du får værktøjer til at skabe forankring i din kerne. Det skaber en tryg og sund jordforbindelse, der er dit fundament for din healing og videre rejse ind i det spirituelle univers.

Uforpligtende samtale:

Har du brug for en uforpligtende snak omkring healer uddannelsen “Lysarbejder i hjertet”, hvor du får svar på dine spørgsmål og får en fornemmelse af om jeg er den rette for dig, så kan vi mødes online til et 30 minutters zoom møde. Det kan du bestille her. (Vælg “online hjemme hos dig selv” under placering). Hold efterfølgende øje med din indbakke. Jeg sender dig en invitation med link til et online Zoom møde.

Læs her hvad andre siger om healer uddannelsen.

For en samlet pris på 5.750 kr. får du:

 • 21 timer med undervisning, øvelser og praktisk arbejde med healing og energi på hold
 • 2 gange 1:1 healing og spirituel vejledning (normalpris 1.750 kr.)
 • Indsigt i og erfaring med grundlæggende healing og energiarbejde
 • Værktøjer til at skabe forankring og tryg jordforbindelse
 • Personlig udvikling med forståelse for og accept af hvem du er
 • Udviklet din indre, intuitive stemme
 • Kendskab til dine spirituelle sanser og hvordan du bruger dem i din personlige healing og udvikling
 • Skabt et trygt fundament for din hjerteåbning og spirituelle udvikling
 • Hjemmeopgaver og øvelser imellem undervisningsdagene, der hjælper din selvhealing og udvikling på vej
 • Et trygt fællesskab af ligesindede der –  som dig – er nysgerrige på det spirituelle univers
 • Rabat på 1:1 sessioner
 • Undervisning,  healing og støtte af erfaren healer, lysarbejder og uddannet clairvoyant

Praktisk info.:

Hvem kan deltage: alle kan deltage uanset erfaring
Datoer: 12. januar, 26. januar, 9. februar, 23. februar, 9. marts og 23. marts 2022
Tidspunkter: kl. 17.30-21.00
1:1 healing sessioner aftales individuelt.
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup
Antal deltagere: 8 personer
Tilmeldings- og betalingsfrist: depositum senest den 1. december 2021
Din tilmelding- og betalingspligt er bindende med mindre uddannelsen aflyses.
Overnatning: har du brug for overnatning i forbindelse med undervisningen, så ligger Enghøjgaard B&B 5 minutters kørsel fra ShanayaTemplet. De har store, lyse værelser med eget bad.
Betaling: du betaler 1.700 kr. ved tilmelding. Resten af modul 1 kan du enten vælge af betale med det fulde beløb på kr. 4.050 kr. senest den 1. januar 2022 eller du kan betale i 3 rater à 1.350 kr. den 1. januar, 1. februar og 1. marts 2022.

Det fulde beløb for modul 1 reserveres på dit kort og trækkes løbende på ovenstående datoer.

Når du er tilmeldt er du forpligtet til at betale alle 3 rater

healer uddannelse lysarbejder i hjertet

Healer uddannelse // Modul 2 – Lysarbejder i hjertet:

Formålet er at udvikle din spirituelle bevidsthed og forbindelse med det universelle healing lys  og at integrere dit sjælslys, så du arbejder udfra dit hjerte.

Vi tager hul på at træne på dine medstuderende og bringer efter lidt tid eksterne øveklienter ind, du kan øve dine evner på.

Modul 2 handler primært om og at styrke dit eget lys og dine unikke evner. Vi skruer op for praktisk energiarbejde og du arbejder efter noget tid mere selvstændigt –  også med øveklienter hjemme.

Hvad får du ud af modul 2:

Du styrker din egen udvikling og skaber dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og det åndelige og guddommelige i dig – din sjæl. Du lærer at lytte til din sandhed og indre visdom og styrker din tro på dig selv og dine evner og udtrykker din indre, intuitive stemme. Du tager ejerskab på dit højere livsformål, din lysarbejder rolle og dine evner, som du implementerer igennem en masse praktiske øvelser og træning på øveklienter.

Du lærer at forstå og “tale energisprog” og at arbejde bevidst med universel lys og kærlig healing energi – fra dit hjerte – i samarbejde med mestre, skytsengle, åndelige vejledere og andre energi- og lysvæsener.

Du finder din vej og din mening med livet og  bliver klædt på til at kunne gøre dine evner til din levevej –  hvis du ønsker det.

Hvad indeholder modul 2:

Med en kombination af undervisning, sjæle læsning, super vision og en masse praktiske øvelser og træning, arbejder vi med at forbinde dig til dine unikke healer- og formidler evner og din lysarbejder rolle med en masse konkrete øvelser og træning i at bruge dine unikke evner og spirituelle sanser – både på dine medstuderende og øveklienter udefra.

Ingen er ens, vores evner er forskellige og bruges individuelt. Derfor koncentrerer vi os om at åbne dit hjerte og forbinder dig til din unikke stemme. Vi finder dit livsformål, dine unikke evner, din lysarbejder rolle og dit potentiale og muligheder.

Vi har fokus på at øge din forbindelse til den højeste universelle energi af lys og kærlighed, som du lærer at integrere og arbejde bevidst med igennem dit hjerte.

Din personlige, individuelle udvikling er i centrum og derfor får du får mere individuel sparring og super vision, så du integrerer dit livsformål, din healer rolle og dine unikke evner.

Du træner på egen hånd og får læring igennem dine egne oplevelser,  supervision og feedback fra øveklienter.

Læs her hvad andre siger om healer uddannelsen.

Uforpligtende samtale:

Har du brug for en uforpligtende snak omkring healer uddannelsen “Lysarbejder i hjertet”, hvor du får svar på dine spørgsmål og får en fornemmelse af om jeg er den rette for dig, så kan vi mødes online til et 30 minutters zoom møde. Det kan du bestille her. Hold efterfølgende øje med din indbakke. Jeg sender dig en invitation med link til et online Zoom møde.

For en samlet pris på 19.500 kr. / 2.375 kr. pr. mdr. får du:

 • 75 timers undervisning, øvelser og en masse praktisk arbejde med healing og lys på hold på hold og hjemme
 • 2 gange 1:1 healing/spirituel vejledning (normalpris 1.750 kr.)
 • 3 gange individuel supervision med ukendt øveklient (værdi 2.625 kr.)
 • 2 x individuel opsamling med feedback fra øveklienter samt dine næste skridt (værdi 1.750 kr.)
 • 1 personlig sjæle læsning, der giver dig svar på, hvem du er –  set i lyset af din sjæl (værdi 579 kr.)
 • Indsigt i dine unikke evner og hvordan du bedst bruger dem til at gøre en forskel i verden
 • Undervisning og træning i bevidst lys- og energiarbejde
 • Lært at identificere og forbinde dig til din healer tilstand
 • Styrket din tro på dig selv og dine evner
 • Øget spirituel bevidsthed der styrker din samhørighed og forbundethed til dig selv, din sjæl og det guddommelige, universelle lys
 • Værktøjer til at arbejde bevidst med lyset og den universelle healing energi
 • Mod til at følge netop din vej
 • Integreret dit højere livsformål, din rolle, dit potentiale og dine muligheder
 • Ren forbindelse til det spirituelle, åndelige og guddommelige universelle lys
 • Hjemmeopgaver imellem undevisningsdagene, der hjælper din udvikling på vej
 • Et trygt fællesskab til læring og udvikling under og efter uddannelsen
 • Rabat på 1:1 sessioner
 • Undervisning, sparring og støtte fra erfaren healer,  lysarbejder og uddannet clairvoyant

Praktisk info:

Hvem kan deltage: dig der har afsluttet modul 1 af healer uddannelsen
Datoer: 4. april, 19. april, 2. maj, 16. maj, 30. maj, 13. juni, 27. juni, 29. august, 12. september, 26. september, 1o. oktober, 24. oktober, 7. november og 21. november 2022
Tidspunkt: kl. 16.00-21.00
1:1 healing / vejledning aftales individuelt.
Supervision og feedback på øveklienter: afholdes i dagtimerne i ugerne 22, 36, 38, 40 og 41 2022. Aftales individuelt.
Sted: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup
Antal deltagere: 6 personer
Tilmeldings- og betalingsfrist: depositum senest den 14. marts 2022
Din tilmelding- og betalingspligt er bindende med mindre uddannelsen aflyses.
Overnatning: har du brug for overnatning i forbindelse med undervisningen, så ligger Enghøjgaard B&B 5 minutters kørsel fra ShanayaTemplet. De har store, lyse værelser med eget bad.
Betaling: du betaler 2.900 kr. ved tilmelding. Resten af modul 2 kan du enten vælge af betale med det fulde beløb på kr. 16.600 kr. senest den 1. april 2022 eller du kan betale i 7 rater à 2.375 kr. den 1. april, 1. maj, 1. juni, 1. august, 1. september, 1. oktober og 1. november 2022.

Det fulde beløb for modul 2 reserveres på dit kort og trækkes løbende på ovenstående datoer.
Når du først er tilmeldt er du forpligtet til at betale alle 7 rater.

Item added to cart.
0 items - DKK