healer uddannelse lysarbejder i hjertet

Healer uddannelse – lysarbejder i hjertet hvor vi sammen finder vi din unikke måde at være healer på. Igennem dit hjerte er du dybt forbundet til din sjæl og det universelle healing lys. Derfor har vi fokus på at forbinde dig til og åbne dit hjerte. Når du er forbundet til dit hjerte og dit sjæls lys, falder det dig nemt og naturligt at følge din vej og bruge dine unikke evner til at hjælpe andre.

På healer uddannelse – lysarbejder i hjertet arbejder vi med at skabe en sund og ren kontakt til det åndelige og universelle healing lys, så du arbejder med den højeste universelle energi af kærlighed – fra din sjæl og dit hjertes visdom. Samtidig med at vi fastholder en stærk jordforbindelse og dyb forankring i dit fysiske liv. Alt sammen i et tempo, du kan være med til.

Mod til at følge din vej:

En del af healer uddannelse fokuserer vi på dit mod, så du tør og kan følge din vej. Vi øger din bevidsthed om og dit kendskab til dig selv, og styrker din selvtillid og din tro på dig selv og dine evner. Vi udvikler din healer rolle og gør dig klar til livet som healer og lysarbejder.

Du bliver guidet sikkert igennem din rejse og personlige udvikling af en uddannet clairvoyant og erfaren healer og lysarbejder. Udover at modtage undervisning, træner du dine evner i trygge omgivelser sammen med andre.

En stor del af din udvikling og læring får du igennem øvelser og opgaver imellem undervisningsdagene. De er med til at skabe forankring i din kerne, åbne dit hjerte og udvikle og styrke dig både personligt og spirituelt. 

Du får det største udbytte, når du afsætter og tager dig tiden til det.

Da vi arbejder med dit personlige livsformål og unikke evner, er der ingen afsluttende eksamen på healer uddannelse – lysarbejder i hjertet. Men du får et bevis på din deltagelse samt en personlig udtalelse fra mig.

Uddannelsen består af 5 moduler:

Du har mulighed for ekstra tilvalg, efter endt uddannelse:

Du kan tage de moduler du ønsker. Nogle af modulerne er adgangsgivende til andre moduler.

Har du brug for en uforpligtende snak omkring healer uddannelsen “Lysarbejder i hjertet”, hvor du får svar på dine spørgsmål og får en fornemmelse af om jeg er den rette for dig, så kan vi mødes online til et 30 minutters zoom møde. Det kan du bestille her. (Vælg “online hjemme hos dig selv” under placering). Hold efterfølgende øje med din indbakke. Jeg sender dig en invitation med link til et online Zoom møde.

Hør hvad healing er og betyder her.

Item added to cart.
0 items - DKK