Healing af rod- og hjertechakra meditation

Healing af rod- og hjertechakra meditation. I denne meditation støttes du af energien fra universet, der arbejder igennem dit pandechakra / 3. øje.

I denne healing meditation arbejdes der med at skabe samhørighed, sikkerhed og tryg jordforbindelse, dyb forankring i din kerne og fornyet tillid og styrke. Meditationen støtter dig i at åbne dit hjerte og skaber kontakt til din indre kerne af sandhed. Herfra vokser frihed, lys, lethed og en særlig glæde ved at være dig.

Jeg vil foreslå dig at sidde på gulvet – gerne i skrædderstilling, hvis du kan. Du kan også sidde på en stol, så du støtter din ryg. Hvis ikke – er det fint at ligge ned. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier til healing af rod- og hjerte chakra og til at forstærke og støtte energien i Healing af rod- og hjertechakra meditation:

Til healing meditationen kan blandingen af de æteriske olier lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne), kamille (beroliger solar plexus chakraets kontrol, frygt og angst) og jasmin (åbner dit hjerte) hjælpe til at forstærke og støtte din healing og meditation, så du opnår bedre resultater. Brug 2-3 dråber af hver fortyndet i vand i en Duftlampe. Herfra spreder oliernes virkning sig i rummet omkring dig.

Find flere videoer på min YouTube kanal.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK