Healing kursus // Healer i hjertet

healing kursus - healer i hjertet

Er du som jeg healer i hjertet? Så vil jeg vise dig, hvordan du folder dit fulde healer potentiale ud. Hemmeligheden ligger i dit hjerte. Her har du en tæt kontakt til din indre visdom og er forbundet til det universelle healingslys.

Hvad får du ud af healing kursus:

Healing kursus ”Healer i hjertet” er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling og forbinde dig til og udvikle dine naturlige healer evner.

På healing kurset lærer du at skabe en tættere kontakt til dit hjerte og dine naturlige healer evner. Du forbinder dig til dine spirituelle sanser og styrker din indre stemme. Du lærer at arbejde bevidst med energi og formidle det universelle healingslys – for dig selv og andre. Du får træning i at heale og formidle healings energi til de andre deltagere.

Du får værktøjer til at forbinde dig til og styrke dine healer evner og indsigt i, hvordan du bevidst arbejder med og højner din egen energi og styrker dit indre lys.

Healing kurset er bygget op af moduler à 3 timer med forskellige indhold og øvelser. Om du tilmelder dig alle moduler eller kun dem du har mulighed for at deltage i – er helt op til dig.

Hvad indeholder healing kursus:

Vi arbejder med en blanding af gruppehealing, undervisning, praktisk energi- og healings arbejde og med min egen erfaring med healing inspirerer jeg dig til og støtter dig i at åbne dit hjerte og skabe en naturlig forbindelse til dine spirituelle sanser og det universelle healingslys.

Gruppehealing er med til at udvide din bevidsthed, åbne dit hjerte og bringer dig i kontakt med den universelle energi og lyset.

Du får øvelser du kan lave imellem modulerne. De er med til at åbne dit hjerte og udvikle og styrke din evne til at heale og arbejde bevidst med energi. Ud over det har du mulighed for at træne sammen med andre til “Spirituel healingcirkel” – en gang i måneden.

Healer i hjertet er et uformelt læringsrum. Her skal du intet og der er plads til leg og øvelse for at forbinde dig til og udvikle og styrke dine naturlige healer evner.

For en samlet pris på 1.125 kr. (eller 475 kr. pr. gang) får du:

  • 9 timer (3 timer pr. gang) med gruppehealing, undervisning og træning i at heale
  • Tættere kontakt til dit hjerte og dig selv
  • Skabt kontakt til dine naturlige healer evner
  • Indsigt i hvad energi og healing er
  • Udviklet og styrket dine healer evner
  • Værktøjer til at arbejde bevidst med din spirituelle udvikling og den universelle healings energi
  • Indsigt i dine unikke healer evner og hvordan du bedst bruger og kan gøre den bedste forskel for andre
  • Undervisning, støtte og vejledning af erfaren healer og spirituel vejleder
  • 25% rabat på sprituel healingcirkel hvis du er tilmeldt alle 3 moduler fra start (215 kr i stedet for 287 kr. pr. gang)

Praktiske detaljer:

Datoer: 
nye datoer for efteråret følger
Tidspunkt: kl. 18.30-21.30
Tilmeldingsfrist: 4 dage før afholdelse
Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding
Antal pladser: 6 deltagere pr. gang

Item added to cart.
0 items - DKK