Healing meditation forløb online

Healing meditation forløb online

Healing meditation forløb online hjælper med forankring i din kerne og tryg jordforbindelse. Støtter dig at åbne dit hjerte. Det skaber frihed til at være dig så du trygt kan leve dit liv – i tråd med den du er.

Hvad får du ud af healing meditation forløbet online:

Min intention for dig er, at du står stærkere i dig selv og den du er. At du forbinder dig tættere til dit hjerte, øger dit selvværd og får og tiltrækker mere kærlighed til dig selv og andre. At du får skabt mere ro og tryghed i dit indre og at du lærer at lytte til dig selv og din indre intuitive stemme. Det giver mere flow og livsglæde i dit liv.

Vi er alle unikke som mennesker og på vores egen rejse, så det præcise udbytte af forløbet varierer og passer til dig og det sted du er lige nu i dit liv.

Hvad indeholder healing meditation forløb online:

5 moduler med 30 minutters healing meditation og 5 opfølgende lydfiler, der vejleder dig i, hvordan du arbejder videre med de enkelte temaer og energien i healing meditationerne.

Healing meditationer fører dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til indre balance og indsigt.

Du bliver guidet til at tage dig blidt, kærligt og omsorgsfuldt af dig selv. Det skaber ro indeni og plads til at være dig. Du kan bedre lytte til dig selv og tage små skridt til de forandringer, du ønsker dig.

Meditationerne er kanaliseret og guidet på dansk med hjælp fra mine åndelige vejledere, lyset og universet. Der er skøn healingmusik til, der forstærker og støtter dig under healing meditationen.

Det kræver ingen bestemte forudsætninger eller erfaring at være med.

Healing meditationernes indhold:

Modul 1:

Balance og tryg jordforbindelse
Ro er et vigtigt element for balancering af rodchakraet. Når du er forankret i din kerne oplever du forbundethed til dig selv og dine omgivelser.

Modul 2:

Troen på dig selvSæt dig fri af din fortid, din historie og fastlåste samhørighed med familien, så du er tryg i at være dig og frit kan skabe dit eget liv i tråd med den du er og dit hjerte.

Modul 3:

Hjerteåbning og healinglys
Lærer dig at rejse indad og forbinde dig dybtfølt til dig selv både i det fysiske og åndelige liv. Som menneske og som sjæl. Så du kan blive plads til noget nyt og til dig selv. Det ændrer dit syn på dig selv og din fremtid.

Modul 4:

Frihed, flow og livsglæde
I del 4 har vi fokus på frihed og livsglæde. Nydelsen og de små glæder i livet. Og tryghed i at være med dine relationer.

Modul 5:

Kærlighed og lys
Handler om lyset i dig. Kærligheden til dig selv og livet og til andre. Åbner og healer hjertet med blidhed omsorg og kærlighed. Giver mulighed for at åbne og forbinde dig til en højere mening og sandhed.

Modul 1 healing meditation kan du lytte til her:

For en samlet pris på 179 kr. får du:

  • 5 stk. healing meditation videoer kanaliseret og guidet på dansk samt 5 lydfiler med opfølgning
  • Vejledning og øvelser til, hvad du kan arbejde med imellem meditationerne
  • Kendskab til dine indre tilstande
  • Udviklet din evne til at lytte til og tage kærligt vare på dig selv
  • Træning i at meditere
  • Udviklet og styrket din forbindelse til dit hjerte og dig selv
  • Inspiration og vejledning fra erfaren healer og spirituel vejleder

Praktisk info:

Sted: hjemme hos dig selv. Live på Zoom og/eller efterfølgende på video
Datoer: 14. oktober (gratis intro), 28. oktober, 11. november, 25. november og 9. december 2020
Tidspunkt: kl. 17-17.30

For at kunne være med live på Zoom skal du installere Zoom programmet. Du kan downloade Zoom her.

Du modtager et link til live sessionerne direkte i din indbakke.

Item added to cart.
0 items - DKK