Healing meditation

gratis healing meditationer

Healing meditation fører jeg dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig.

Jeg indtaler løbende nye healing meditationer, når jeg føler mig kaldet til det. For at sprede budskabet om lys og kærlighed og for at støtte dig på din vej. Du kan bruge og lytte til alle de guidede meditationer – HELT GRATIS – så ofte du vil.

Du finder flere mine meditationer og andre videoer på min YouTube kanal her.

Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse. Jeg håber, du finder noget, der passer til dig! Jeg håber, du får glæde af dem.

Vigtigt at vide om healing meditationer:

Følg dit eget flow og din egen oplevelse under meditationen. Meditationerne er designet til det og udgangspunktet er dig og hvor du er lige nu. Det vil din oplevelse i meditationen afspejle.

Du bestemmer selv om du ligger ned eller sidder op. Det vigtigste er, du er uforstyrret. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Øv dig i at være i meditationen uden holdning og uden at have bestemte forventninger til, hvordan den skal være. Så får du det bedste resultat!

I mange af healing meditationerne bruger jeg musik lavet af australske musiker Christopher Lloyd Clarke. Han laver det fineste og dejligste musik – blandt andet til healere.

Gratis healing meditationer:

Healing og sjæls aktiverings meditation

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Healing meditation med lys & kærlighed

Healing meditation lys og kærlighed, der støtter dig i tiden lige nu. Til at finde ro i dit indre og lade lyset, letheden og kærligheden heale dig og vokse i dig.

Find et dejligt og roligt sted og vær i dit eget dejlige selskab i de 23 minutter healing meditation med lys og kærlighed varer. Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Meditationen varer 23 min. Jeg taler dig ud af meditationen igen og der afsluttes med en klokke.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Healing meditation // Indre styrke & tryghed

Dansk guidet healing meditation, der guider dig til indre styrke og tryghed. Det åbner dit hjerte og til lyset i dig.

Healing meditationen arbejder primært med indre styrke og tryghed, som ligger i  rodchakraet og solar plexus chakraet samt åbning af dit  hjertechakra.

Meditationen varer 31 min. Jeg taler dig ud af meditationen igen, men har du en bagkant, så sæt gerne din egen alarm.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier, når du vil forstærke energien og effekten af meditationen:

Til at forstærke og støtte energien i denne healing meditation og dit arbejde med at skabe indre styrke og tryghed, anbefaler jeg rod chakra olie, solar plexus chakra olie og/eller  hjertechakra olie. Bland 2-3 dråber af hver æteriske olie i en Duftlampe eller 4-5 dråber, hvis du kun bruger én.

Hjertets sang // hjertehealing meditation

Hjertets sang hjertehealings meditation er guidet på dansk og hjælper dig med at balancere og åbne dit hjertechakra. Meditationen healer sorg og smerte i dit hjerte. Sorg kan komme af smertefulde oplevelser. Det kan for eksempel være svigt, savn eller at have mistet. Sorg kan også opstå, når du mister kontakten til dig selv, din krop og dine følelser eller din sjæl. Det kan ske, når du stopper med at lytte til dig selv. Når du undertrykker dine inderste ønsker og behov og ikke følger den vej, der er din.

I hjertets sang hjertehealings meditationen er det primært dit rodchakrahjertechakra og kronechakra, der bliver arbejdet med.

Meditationen varer 31 min. og afsluttes med en klokke.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier, hvis du vil forstærke energien og effekten af meditationen:

Til at forstærke og støtte energien i healing meditation og dit arbejde med at balancere dit indre. Til denne meditation anbetaler jeg jasmin (hjerteåbner), geranium (hjertehealer), citronmelisse (skaber kontakt til dit hjerte) eller hjertechakra olie. Bland 3 dråber af hver æteriske olie i en duftlampe.

Chakra balancering – lyset i dig

Chakra balancering // lyset i dig balancerer dine 7 primære chakraer og forbinder dig til din indre kerne og lyset i dig. Meditationen støtter dig i at skabe stærk jordforbindelse og frihed til at være dig.

Chakra balancering meditationen varer 40 min.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Forstærk og støt balanceringen af energien i dine chakraer med chakra olier:

Styrke & visdom meditation // Urkraft og jordforbindelse

Styrke og visdom healing meditation guidet på dansk. Meditationen skaber dyb og tryg jordforbindelse, giver dig oplevelsen af samhørighed og viser dig vejen til din indre visdom, styrke og kraft.

Meditationen guider dig ind i din kerne og hjælper dig med at sætte dig fri af fortiden og din (familie) historie. Den skaber dyb jordforbindelsetryghed i din kerne og giver dig tro på dig selv og øger dit selvværd. Herfra vokser ansvar og din handlekraft øges.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Vil du forstærke og støtte energien i din meditation kan du bruge æteriske olier:.

Til denne meditation er de æteriske olier enebær (genopbygger viljen og mindsker bekymringer), rosmarin (øger selvtillid og forstærker den spirituelle kærlighed), lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne) og kamille (beroliger solar plexus og åbner  for at tage imod hjælp) med til at forstærke og støtte din oplevelse og den healing, der sker under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand i en Duftlampe. Bland 3-4 styk af olierne sammen. 3 dråber af hver.

Skytsengel & åndelige vejleder meditation // Sjælslys

Skytsengel og åndelig vejleder meditation guider dig ind i lyset i dit hjerte og ind i mødet med din skytsengel og åndelig vejleder. Skytsengel og åndelig vejleder meditation hjælper med at åbne dit hjerte og giver dig fred indeni. Har du spørgsmål, du søger svar på, så bed din skytsengel og åndelige vejleder vise dig vejen og give dig de svar, du søger.

Som udgangspunkt er det en øvelse i bevidst at skabe kontakt og give dig en fornemmelse af, hvem din skytsengel og åndelige vejleder(e) er. Vær herefter åben og nysgerrig på, hvad der sker.

Start gerne skytsengel og åndelig vejleder meditation med en bøn. Bed om hjælp fra din skytsengel og åndelige vejleder. Du kan bede om præcist det, du har brug for under meditationen – for at kunne skabe kontakt og fjerne eventuelle blokeringer.

Meditationen varer 33 min. og afsluttes med en ringetone.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Jeg anbefaler at bruge æteriske olier til at forstærke og støtte energien i “Skytsengel & åndelige vejleder meditationen”:

Frankincense (åbner det 3. øje), jasmin (hjerteåbner) og enebær (forankring i din kerne) med til at forstærke energien og støtte og styrke din oplevelse under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand – 3 dråber af hver – i en Duftlampe. 

Chakra healing meditation

Chakra healing meditation balancerer dine 7 primære chakraer. Chakra healing meditationen støtter dig i at forbinde dig til din kerne og lyset i dig og søger at skabe stærk jordforbindelse og frihed til at være dig. Chakra healing meditationen varer 66 minutter. Del gerne dine oplevelser med chakra healing meditationen nedenfor i kommentarfeltet.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier til healing af rod- og hjerte chakra og til at forstærke og støtte energien i din healing meditation:

Healing af dit rod- og hjerte chakra

I Healing rod- og hjerte chakra meditationen støttes du af energien fra universet, der arbejder igennem dit pandechakra / 3. øje.

I denne healing meditation arbejdes der med at skabe samhørighed, sikkerhed og tryg jordforbindelse, dyb forankring i din kerne og fornyet tillid og styrke. Meditationen støtter dig i at åbne dit hjerte og skaber kontakt til din indre kerne af sandhed. Herfra vokser frihed, lys, lethed og en særlig glæde ved at være dig.

Jeg vil foreslå dig at sidde på gulvet – gerne i skrædderstilling, hvis du kan. Du kan også sidde på en stol, så du støtter din ryg. Hvis ikke – er det fint at ligge ned. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier til healing af rod- og hjerte chakra og til at forstærke og støtte energien i din healing meditation:

Til healing af rod- og hjertechakra meditationen kan blandingen af de æteriske olier lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne), kamille (beroliger solar plexus chakraets kontrol, frygt og angst) og jasmin (åbner dit hjerte) hjælpe til at forstærke og støtte din healing og meditation, så du opnår bedre resultater. Brug 2-3 dråber af hver fortyndet i vand i en Duftlampe. Herfra spreder oliernes virkning sig i rummet omkring dig.

Bodyscan

Bodyscan meditationen giver dig mulighed for på en nem og hurtig måde at bringe ro og afslapning til din krop og dit sind.

I bodyscan meditationen arbejder vi os langsomt igennem din krop og får den til at slappe af – del for del. Til sidst slapper hele din krop og dit sind af. Det kan tage flere gange, så husk – øvelse gør mester.

Du kan for eksempel bruge bodyscan meditationen, når du:

  • har for mange tanker
  • har svært ved at falde i søvn
  • er overfyldt af dagens oplevelser og indtryk
  • har svært ved at finde ro
  • trænger til en pause i dit eget selskab.

Bodyscan meditationen er med blid og stille musik. Meditationen er uden “vækning” til sidst, da den også kan bruges, hvis du har svært ved at sove. Du skal derfor selv sætte en alarm, hvis du vil stoppe inden eller være sikker på at vågne efter 30 minutter.

Varighed: 30 minutter.

Brug æteriske olier til healing og balancering af energierne under meditationen:

Har du svært ved at slappe af, kan kombinationen af de æteriske olier lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne)neroli (genopbygger kontakten mellem krop og sind) og citronmelisse (genopbygger tryghed og skaber kontakt til dit hjerte) hjælpe med at berolige et overaktivt sind. Brug dem fortyndet i vand i en Duftlampe. Bland 3 dråber af hver sammen. Det støtter dig og forstærker din bodyscan meditation.

Opløs og dæmp hovedpine

Opløs eller dæmp din hovedpine med denne afspændings meditation. Jeg håber, den hjælper dig med at lette eller opløse din hovedpine. Husk at være blid og omsorgsfuld ved dig selv, når dit hoved presser og gør ondt. Afsæt tid til dig selv – så kan din hovedpine lette og opløses.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.
Videoen starter med en introduktion af energierne og healings meditationen starter efter 1:50 minutter. Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.
Dette er den første af 5 healing meditationer. Vil du lytte til resten, kan du købe dem her for 179 kr. for 5 healing meditationer og 5 opfølgende lydfiler med vejledning til at arbejde med energien i healing meditationerne. Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.