Gratis healing meditationer

Gratis healing meditationer

Gratis healing meditationer fører jeg dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig.

Healing meditationer indbyder dig til ro, nærvær og fordybelse og støtter dig i forløse blokeringer og hjælper til balance og ny energi.

Meditationerne er kanaliseret og guidet på dansk med hjælp fra mine åndelige vejledere, lyset og universet. Der er skøn healingmusik til, der forstærker og støtter dig i meditationen.

Meditationerne har forskellige temaer, emner og formål. Jeg håber, du finder noget, der passer til dig!

Vigtigt at vide om healing meditationer:

Følg dit eget flow og din egen oplevelse under meditationen. Meditationerne er designet til det og udgangspunktet er dig og hvor du er lige nu. Det vil din oplevelse i meditationen afspejle.

Du bestemmer selv om du ligger ned eller sidder op. Det vigtigste er, du er uforstyrret. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Øv dig i at være i meditationen uden holdning og uden at have bestemte forventninger til, hvordan den skal være. Så får du det bedste resultat!

Vil du med til healing meditation i ShanayaTemplet så læs mere her.

I mange af healing meditationerne bruger jeg musik lavet af australske musiker Christopher Lloyd Clarke. Han laver det fineste og dejligste musik – blandt andet til healere.

Gratis healing meditationer:

Hjertets sang hjertehealings meditation

Hjertets sang // hjertehealings meditation

Hjertets sang hjertehealings meditation er dansk guidet meditation, der hjælper dig med at heale sorg og smerte i dit hjerte, så du kan føle dig fri og glad og opleve ubetinget kærlighed til dig selv og andre.

Hjertets sang hjertehealings meditation er guidet på dansk og hjælper dig med at balancere og åbne dit hjertechakra. Meditationen healer sorg og smerte i dit hjerte. Sorg kan komme af smertefulde oplevelser. Det kan for eksempel være svigt, savn eller at have mistet. Sorg kan også opstå, hvis du mister kontakten til dig selv, din krop og dine følelser eller din sjæl. Det kan ske, når du stopper med at lytte til dig selv. Når du undertrykker dine inderste ønsker og behov og ikke følger den vej, der er din.

I hjertets sang hjertehealings meditationen er det primært dit rodchakrahjertechakra og kronechakra, der bliver arbejdet med.

Du bestemmer selv om du ligger ned eller sidder til denne meditation. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Meditationen varer 31 min. og afsluttes med en klokke.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier, hvis du vil forstærke energien og effekten af meditationen:

Til at forstærke og støtte energien i healing meditation og dit arbejde med at balancere dit indre. Til denne meditation anbetaler jeg jasmin (hjerteåbner), geranium (hjertehealer), citronmelisse (skaber kontakt til dit hjerte) eller hjertechakra olie. Bland 3 dråber af hver æteriske olie i en aromalampe.

chakra balancering

Chakra balancering – lyset i dig

Chakra balancering // lyset i dig balancerer dine 7 primære chakraer og forbinder dig til din indre kerne og lyset i dig. Meditationen støtter dig i at skabe stærk jordforbindelse og frihed til at være dig.

Chakra balancering meditationen varer 40 min.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Forstærk og støt balanceringen af energien i dine chakraer med chakra olier:

skytsengel og åndelig vejleder meditation

Skytsengel & åndelige vejleder // lys & kærlighed

Skytsengel og åndelig vejleder meditation guider dig ind i lyset i dit hjerte og ind i mødet med din skytsengel og åndelig vejleder. Skytsengel og åndelig vejleder meditation hjælper med at åbne dit hjerte og giver dig fred indeni. Har du spørgsmål, du søger svar på, så bed din skytsengel og åndelige vejleder vise dig vejen og give dig de svar, du søger.

Som udgangspunkt er det en øvelse i bevidst at skabe kontakt og give dig en fornemmelse af, hvem din skytsengel og åndelige vejleder(e) er. Vær herefter åben og nysgerrig på, hvad der sker.

Start gerne skytsengel og åndelig vejleder meditation med en bøn. Bed om hjælp fra din skytsengel og åndelige vejleder. Du kan bede om præcist det, du har brug for under meditationen – for at kunne skabe kontakt og fjerne eventuelle blokeringer.

Meditationen varer 33 min. og afsluttes med en ringetone.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Jeg anbefaler at bruge æteriske olier til at forstærke og støtte energien i “Skytsengel & åndelige vejleder meditationen”:

Frankincense (åbner det 3. øje), jasmin (hjerteåbner) og enebær (forankring i din kerne) med til at forstærke energien og støtte og styrke din oplevelse under meditationen. Brug de æteriske olier fortyndet i vand – 3 dråber af hver – i en aromalampe. 

healing rod- og hjertechakra

Healing af dit rod- og hjerte chakra

Healing rod- og hjerte chakra med støtte af energien fra universet, der arbejder igennem dit pandechakra / 3. øje.

I denne healings meditation arbejdes der med at skabe samhørighed, sikkerhed og tryg jordforbindelse, dyb forankring i din kerne og fornyet tillid og styrke. Meditationen støtter dig i at åbne dit hjerte og skaber kontakt til din indre kerne af sandhed. Herfra vokser frihed, lys, lethed og glæde.

Jeg vil foreslå dig at sidde på gulvet – gerne i skrædderstilling, hvis du kan. Hvis ikke – er det fint at ligge ned. Gør det så behageligt for dig selv som muligt, så du kan holde den samme stilling under hele meditationen.

Healing rod- og hjertechakra meditation varer 33 min.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Brug æteriske olier til healing af rod- og hjerte chakra og til at forstærke og støtte energien i din healing meditation:

Til healing af rod- og hjertechakra meditationen kan blandingen af de æteriske olier lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne), kamille (beroliger solar plexus chakraets kontrol, frygt og angst) og jasmin (åbner dit hjerte) hjælpe til at forstærke og støtte din healing og meditation, så du opnår bedre resultater. Brug 2-3 dråber af hver fortyndet i vand i en aromalampe. Herfra spreder oliernes virkning sig i rummet omkring dig.

Bodyscan gratis meditation

Bodyscan

Bodyscan meditationen giver dig mulighed for på en nem og hurtig måde at bringe ro og afslapning til din krop og dit sind.

I bodyscan meditationen arbejder vi os langsomt igennem din krop og får den til at slappe af – del for del. Til sidst slapper hele din krop og dit sind af. Det kan tage flere gange, så husk – øvelse gør mester.

Du kan for eksempel bruge bodyscan meditationen, når du:

  • har for mange tanker
  • har svært ved at falde i søvn
  • er overfyldt af dagens oplevelser og indtryk
  • har svært ved at finde ro
  • trænger til en pause i dit eget selskab.

Bodyscan meditationen er med blid og stille musik. Meditationen er uden “vækning” til sidst, da den også kan bruges, hvis du har svært ved at sove. Du skal derfor selv sætte en alarm, hvis du vil stoppe inden eller være sikker på at vågne efter 30 minutter.

Varighed: 30 minutter.

Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio

Brug æteriske olier til healing og balancering af energierne under meditationen:

Har du svært ved at slappe af, kan kombinationen af de æteriske olier lavendel (skaber ro i sindet og tryghed i din kerne)neroli (genopbygger kontakten mellem krop og sind) og citronmelisse (genopbygger tryghed og skaber kontakt til dit hjerte) hjælpe med at berolige et overaktivt sind. Brug dem fortyndet i vand i en aromalampe. Bland 3 dråber af hver sammen. Det støtter dig og forstærker din bodyscan meditation.

Item added to cart.
0 items - DKK