Healing og fjernhealing

Healing og fjernhealing styrker din egen evne til selvhealing og støtter til mere indre og ydre balance.

Med healing og fjernehealing arbejder jeg med de energimæssige blokeringer og ubalancer, der ligger i dit personlige energifelt, din krop, dit sind og dine følelser – hele din energikrop.

Med kanaliseret healing guider jeg dig ind i åbninger og dybere lag af din bevidsthed, hvor du modtager indsigt og healing, som forvandler fastlåst og blokeret energi til dyb indre ro, der åbner til dine indre sandheder. Til mere indre og ydre balance og frihed og mere plads til at være dig. Så du lever frit og dybtfølt ud fra din sandhed.

Udgangspunktet er altid dig og din situation lige nu. I det, du ønsker at forvandle og transformere. En udfordring, et problem, et spørgsmål eller en smerte, du har brug for indsigt i og healing og opløsning af.

Jeg healer og arbejder ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod og modtage.

Hvordan foregår healing hos mig:

Healing er en blid behandlingsform. Du ligger på en briks – dejligt trygt under et tæppe. Jeg spiller blid musik, der hjælper dig med at slappe af. Jeg healer dig – uden at røre din krop. Nogle gange sidder jeg stille – andre gange flytter jeg mig rundt om dig. Jeg healer intuitivt og lader energierne vise mig vejen.

Læs her hvordan healing virker og hvordan jeg arbejder med energierne.

Du har forskellige muligheder for healing:

Healing – hos mig

Varighed: 60 minutter

Vi starter med en kort indledende snak i forhold til dine behov og herfra starter energiearbejdet og åbninger til at støtte din krop, dit sind, dine følelser og hele dit energisystem i at heale og balancere. Efter healingen afslutter vi med en snak med råd og vejledning.

Pris: 750 kr.

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup – lokale 5 (hos Helsecenter Få Det Bedre)

Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig, så vender jeg tilbage med udendørs lokation.
Betaling: Du kan betale med kontanter, MobilePay, Visa- og Mastercard.

Fjernhealing – hos dig

Varighed: 30 minutter

På det aftalte tidspunkt sidder eller ligger du et uforstyrret sted. Jeg arbejder i og med dine energifelter på afstand. Nogle kan mærke energiarbejdet – andre kan ikke. Begge dele virker lige godt. Falder du i søvn er det også uden betydning – energierne arbejder for dig uanset. Jeg sender dig en SMS, inden jeg går i gang.

Pris: 450 kr.

Betaling: Efter fjernhealingen sender jeg dig et betalingslink. Du kan betale med MobilePay, Visa- og Mastercard.

Fjernhealing med budskaber

Varighed: 30 minutter + 15 min. lydfil

På det aftalte tidspunkt sidder eller ligger du et uforstyrret sted. Jeg arbejder i og med dine energifelter på afstand. Nogle kan mærke energiarbejdet – andre kan ikke. Begge dele virker lige godt. Falder du i søvn er det også uden betydning – energierne arbejder for dig uanset. Jeg sender dig en SMS, inden jeg går i gang.

Efter healing laver jeg en lydfil med budskaber knyttet til healingen. Den kan du lytte igen og arbejde videre i og med energien.

Pris: 600 kr.

Betaling: Efter fjernhealingen sender jeg dig et betalingslink. Du kan betale med MobilePay, Visa- og Mastercard.

Item added to cart.
0 items - DKK