1:1 sessioner

Healing og spirituel vejledning Kolding

Healing og spirituel vejledning // 1:1 sessioner

Mange af os oplever udfordringer igennem livet, som sætter sig spor og støjer så meget, at vi har svært ved at lytte og stå ved os selv. Mit ønske er at hjælpe mennesker – og dig – til at leve et helt og meningsfuldt liv udfra dit hjerte. Det gør jeg med healing og spirituel vejledning, der tager afsæt i det spirituelle univers og den indsigt og hjælp, der er at hente her. Det er både min egen erfaring, overbevisning og tro på, at det er vejen frem, når du vil styrke kontakten til dit indre og dit hjerte.

Jeg tror på, du er din egen bedste healer

Derfor vil et besøg hos mig – både med healing og spirituel vejledning – være et samarbejde imellem dig og mig. Min andel er healing og den viden og indsigt jeg giver dig, omkring dig selv. De veje – jeg viser dig og de konkrete øvelser og værktøjer du får, til at hjælpe dig selv og forandre dine indre tilstande, så du får det liv, du drømmer om og som passer til dig.

Hvad får du ud af det spirituelle univers:

Spiritualitet er for mig den rejse du tager på indad – til dit hjerte og indre visdom. Det øger din bevidsthed om dit potentiale, dine muligheder og hvem du er. Vi er både fysiske og åndelige mennesker. Den sidste del har de fleste af os glemt. Jeg tror på, at når vi er dybt forbundet til os selv, så kender vi alle svarene til, at leve et meningsfyldt liv i forhold til det, der er sandt for os. De fleste har brug for inspiration, støtte og hjælp til at rejse indad. Den vil jeg støtte dig i!

Hos ShanayaTemplet finder du forskellige tilbud, der støtter dig på din rejse her i livet. Du ser dig selv i en større sammenhæng. Det giver en ekstra dimension på livet, der sætter dig fri til at leve det liv, der passer til dig. Du åbner dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og indre visdom. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig.

” We carry inside us the wonders we seek outside us.” Rumi

Healing

Healing forløser ubalancer og skaber balance imellem din krop, dit sind og din sjæl.

Du lærer at håndtere de udfordringer og blokeringer, du møder i dit liv.

Vil du vide mere om healing så læs med her.

Hjertehealing

Hjertehealing

Hjertehealing åbner dit hjerte og støtter dig med din spirituelle og personlige udvikling.

Du styrker din kontakt til dit indre og udvider din bevidsthed om og kontakt til det åndelige univers, du er en del af.

Vil du vide mere om hjertehealing, så læs med her.

Hjertets vej // healing forløb

Mit tilbud til dig om et trygt rum, der støtter dig i at åbne dit hjerte, styrker dit selvværd og din evne til at lytte til og tage kærligt vare på dig selv.

Vil du vide mere om hjertets vej healing forløbet, så læs med her.

Spirituel vejledning

Dit trygge og uformelle rum til at opdage og udforske dine spirituelle sider for at gøre dig klogere på dig selv, dit potentiale og dine muligheder, så du finder retning og mening i dit liv.

Læs med her og find ud af om spirituel vejledning er noget for dig.

Spirituelt udviklings forløb

Forløbet er tilrettelagt for at støtte dig med din spirituelle udvikling, så du finder mening, retning og din vej i livet.

Du bliver bevidst om din samhørighed med lyset, universet og det åndelige og guddommelige og det styrker din tro på dig selv og dine egne evner. Du får øvelser til at forbinde dig til dit hjerte og din sjæls stemme, så du kan tage imod hjælp og vejledning fra dine åndelige vejledere.

Vil du øge din spirituelle bevidsthed,  så læs med her om spirituelt udviklingsforløb er noget for dig.

Item added to cart.
0 items - DKK