1:1 sessioner

Healing og spirituel vejledning Kolding

Healing og spirituel vejledning // 1:1 sessioner

Mange af os oplever udfordringer igennem livet, som sætter sig spor og støjer så meget, at vi har svært ved at lytte og stå ved os selv. Mit ønske er at hjælpe mennesker – og dig – til at leve et helt og meningsfuldt liv udfra dit hjerte. Det gør jeg med healing og spirituel vejledning, der tager afsæt i det spirituelle univers og den indsigt og hjælp, der er at hente her. Det er både min egen erfaring, overbevisning og tro på, at det er vejen frem, når du vil styrke kontakten til dit indre og dit hjerte.

Jeg tror på, du er din egen bedste healer

Derfor vil et besøg hos mig – både med healing og spirituel vejledning – være et samarbejde imellem dig og mig. Min andel er healing og den viden og indsigt jeg giver dig, omkring dig selv. De veje – jeg viser dig og de konkrete øvelser og værktøjer du får, til at hjælpe dig selv og forandre dine indre tilstande, så du får det liv, du drømmer om og som passer til dig.

Hvad får du ud af det spirituelle univers:

Spiritualitet er for mig den rejse du tager på indad – til dit hjerte og indre visdom. Det øger din bevidsthed om dit potentiale, dine muligheder og hvem du er. Vi er både fysiske og åndelige mennesker. Den sidste del har de fleste af os glemt. Jeg tror på, at når vi er dybt forbundet til os selv, så kender vi alle svarene til, at leve et meningsfyldt liv i forhold til det, der er sandt for os. De fleste har brug for inspiration, støtte og hjælp til at rejse indad. Den vil jeg støtte dig i!

Hos ShanayaTemplet finder du forskellige tilbud, der støtter dig på din rejse her i livet. Du ser dig selv i en større sammenhæng. Det giver en ekstra dimension på livet, der sætter dig fri til at leve det liv, der passer til dig. Du åbner dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og indre visdom. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig.

” We carry inside us the wonders we seek outside us.” Rumi

Healing

Healing forløser ubalancer og skaber balance imellem din krop, dit sind og din sjæl.

Du lærer at håndtere de udfordringer og blokeringer, du møder i dit liv.

Vil du vide mere om healing så læs med her.

Hjertets vej // healing forløb

Mit tilbud til dig om et trygt rum, der støtter dig i at åbne dit hjerte, styrker dit selvværd og din evne til at lytte til og tage kærligt vare på dig selv.

Vil du vide mere om hjertets vej healing forløbet, så læs med her.

Spirituel vejledning

Dit trygge og uformelle rum til at opdage og udforske dine spirituelle sider for at gøre dig klogere på dig selv, dit potentiale og dine muligheder, så du finder retning og mening i dit liv.

Læs med her og find ud af om spirituel vejledning er noget for dig.

Sjæle læsning | online

Et kanaliseret budskab omkring det sted du er i livet lige nu samt en afklaring af dit livsformål, din rolle, dine unikke evner, dine muligheder og dit potentiale – set i lyset af din sjæl. Det viser dig vejen til den visdom, du allerede indeholder.

Med sjæle læsning får du en dybere indsigt i meningen med dit liv og den du er i dit hjerte. Du får indblik i din sjæls rejse på jorden, så du ser dig selv og dit liv i et nyt lys.

Vil du have svar på, hvem du er – set i lyset af din sjæl, så læs med her

Afdødekontakt

At få kontakt til en afdød kan ofte hjælpe dig med at finde fred med dem og med deres død. Du kan bedre acceptere, at den afdøde ikke længere er fysisk til stede her på jorden og at de i stedet findes i en anden form. Det kan være en stor trøst.

Uanset om den du ønsker kontakt til, dukker op eller ej, så får du en beskrivelse af dem samt jeres relation og situation. Det hjælper dig stadig med større accept, fred og indblik omkring de ting, som du er uafklaret omkring, i forhold til den, du har mistet.

Læs mere om afdødekontakt og hvordan det foregår her.

Husrensning

Husrensning: Oplever du uro i dit hjem? Kan du mærke “der er nogen”? Sker der “mystiske ting”, du ikke kan forklare? Har du svært ved at sove? Så kan en husrensning være noget for dig.

Bliv fri for uønskede ånder og energier i dit hjem og få klarhed over, hvad der sker i dit hjem med en husrensning.

For mig er alt energi og når jeg går dit hjem igennem, mærker jeg efter energier både fra afdøde, åndelige vejledere, men også husets nuværende og tidligere beboere. Alt dette har nemlig indflydelse på dig, din familie og dit hjem.

Vil du vide mere om husrensning så læs med her.

Item added to cart.
0 items - DKK