Healing under åben himmel

healing under åben himmel

Healing under åben himmel. Akkompagneret af naturens elementer – lyde, solen, vinden, dyrene, duftene, bevægelserne og energierne guider jeg dig ind i et trygt rum med dyb ro og stilhed. Med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl. Det udvider din bevidsthed om, hvad der er muligt for dig.

Vi arbejder blandt andet med Gaias lys og energi, som findes i alle naturens elementer for at aktivere dit jordstjerne chakra og vække og forankre din sjæl ind i dit fysiske liv. Du får mulighed for åbninger ind i dybere lag af din bevidsthed. Din sjæls bevidsthed. Herfra vokser din sjæls potentiale frem og du har mulighed for dyb transformation ind i lyset.

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod, modtage og transformere i.

Efter healing og den guidede formidling er der mulighed for uformel snak, deling og spørgsmål og/eller kanaliserede budskaber forbundet med energierne lige nu.

Praktisk info.:

Dato: 29. juni 2022
Tidspunkt: kl. 16.30
Varighed: 2-2,5 time
Pris: 225 kr.

Sted: på plænen ned mod fjorden foran Dansk Sygeplejehistorisk Museum, Fjordvej 152, 6000 Kolding.
Medbring: en måtte / tykt tæppe, vand og evt. et tæppe at lægge over dig. Tag godt med tøj på/med, så du kan holde varmen. Det er bedre at have for meget med end for lidt.

Er du i bil er der en P-plads på højre side inden du når frem til Sygeplejemuseet. Herfra er der en trappe ned til plænen.
Bybus 7 går direkte til Sygeplejemuseet fra busterminalen i Kolding. Du finder en køreplan her

Item added to cart.
0 items - DKK