Healing

Healing

Healing styrker din egen evne til selvhealing og støtter til mere indre og ydre balance.

Med healing arbejder jeg med de energimæssige blokeringer og ubalancer, der ligger i dit personlige energifelt, din krop, dit sind og dine følelser – hele din energikrop.

Med kanaliseret healing guider jeg dig ind i åbninger og dybere lag af din bevidsthed, hvor du modtager indsigt og healing, som forvandler fastlåst og blokeret energi til dyb indre ro, der åbner til dine indre sandheder. Til mere indre og ydre balance og frihed og mere plads til at være dig. Så du lever frit og dybtfølt ud fra din sandhed.

Healing er for dig, der ønsker:

  • Mere indre og ydre ro
  • Mere fred og balance
  • At styrke din evne til at lytte til dig selv
  • At mærke dine egne svar og hvad der er sandt for dig
  • At åbne dit hjerte og et større potentiale i dig
  • Mere retning og mening i livet

Udgangspunktet er dig:

Vi arbejder med healing og udrensning i chakraer, energikroppen og det fysiske liv (krop, følelser og tanker), familie historie og traumer. For at heale og balancere dig i din fysiske form. Hvordan det folder sig ud afhænger af energierne og hvad du har brug for lige nu.

Udgangspunktet er altid dig og din situation lige nu. I det, du ønsker at forvandle og transformere. En udfordring, et problem, et spørgsmål eller en smerte, du har brug for indsigt i og healing og opløsning af.

Hvordan foregår healing hos mig:

Healing er en blid behandlingsform. Du ligger på en briks – dejligt trygt under et tæppe. Jeg spiller blid musik, der hjælper dig med at slappe af. Jeg healer dig – uden at røre din krop. Nogle gange sidder jeg stille – andre gange flytter jeg mig rundt om dig. Jeg healer intuitivt og lader energierne vise vejen.

Jeg healer og arbejder ud fra min sandhed om, at alt er energi og lyset og kærligheden er den højeste universelle energi, vi mennesker kan gå i samklang med. Energi kan bevæges og påvirkes og arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at åbne dig imod og modtage.

Du har forskellige muligheder for healing:

Healing

Varighed: 60 minutter

Vi starter med en kort indledende snak i forhold til dine behov og herfra starter energiearbejdet og åbninger til at støtte din krop, dit sind, dine følelser og hele dit energisystem i at heale og balancere. Efter healingen afslutter vi med en snak og råd og vejledning, hvordan du kan arbejde videre med din healing hjemme.

Pris: 750 kr.

Sted: Vi mødes hos mig på Ørnevej 6, 6000 Kolding. Du kan parkere udenfor huset. Indgang er dør nr. 2

Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig på forhånd, så jeg kan gøre klar udendørs.

Betaling: Du kan betale med MobilePay, Visa- eller Mastercard.

Healing – udvidet

Varighed: 90 minutter

Vi starter med en kort indledende snak i forhold til dine behov og herfra starter energiearbejdet og åbninger til at støtte din krop, dit sind, dine følelser og hele dit energisystem i at heale og balancere.

Efter healingen er der afsat ekstra tid til snak, råd og vejledning til, hvordan du kan arbejde videre.

Pris: 1.125 kr.

Sted: Vi mødes hos mig på Ørnevej 6, 6000 Kolding. Du kan parkere udenfor huset. Indgang er dør nr. 2

Elsker du som jeg at være ude, så er det også muligt at aftale en udendørs session. Du skal blot kontakte mig på forhånd, så jeg kan gøre klar udendørs.

Betaling: Du kan betale med MobilePay, Visa- eller Mastercard.

Fjernhealing – hos dig

Varighed: 30 minutter

På det aftalte tidspunkt sidder eller ligger du et uforstyrret sted. Jeg arbejder i og med dine energifelter på afstand. Nogle kan mærke energiarbejdet – andre kan ikke. Begge dele virker lige godt. Falder du i søvn er det også uden betydning – energierne arbejder for dig uanset. Jeg sender dig en SMS, inden jeg går i gang.

Pris: 450 kr.

Betaling: Efter fjernhealingen sender jeg dig et betalingslink. Du kan betale med MobilePay, Visa- eller Mastercard.

Læs her hvordan healing virker og hvordan jeg arbejder med energierne.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.