Healings meditation Lyset i dit hjerte

Wow der er gang i energierne der strømmer ind over jorden lige nu.  Det er fine, blide, lette og lysende healings energier, der vil give plads til noget mere af os og vores hjerter. Energien hjælper os med at heale og i den healingsproces, er der noget gammelt, der presser på for at komme ud.

Noget af det kan være tungt for os og vækker en modstand indeni. En kamp imellem at slippe og ikke lade følelserne, tankerne og egoet tage over, men i stedet tillade at tage imod og give sig hen til lyset og kærligheden. Det kan være svært for os med den kontrast, der kommer indeni. Det kan give meget uro – især hvis rodchakraet ikke er stærkt nok eller vi mangler en grundlæggende tryghed – så kan det føles voldsomt.

Det er på ingen måde de nye energier – det er de tilstande, der opstår i os på grund af de nye energier, der healer os. Healing handler om forløsning og at slippe og nogle gange betyder det, vi kommer til at mærke gamle ting igen. Vi kommer et spadestik dybere ned. Selvom du måske tror, du har været der én gang før, så kommer det helt ind til kernen nu. Helt derind hvor du bliver nødt til at slippe, hvis du skal give plads til en mere sand dig. Og til mere lys og lethed i dit liv.

Jeg har lavet en healings meditation Lyset i dit hjerte, der hjælper dig med den proces og den healing, der hjælper dig med at forbinde dig til og mærke lyset i dig selv og dit hjerte.

Måske oplever du, dit hjerte kalder på dig. Men det kan være svært at skille ad, hvad der er hvad – både med indre og ydre støj. Så i denne healings meditation sætter vi fokus på at bringe ro og balance indeni og bringer dig hen til dit hjerte. Så du kan mærke tillid og kærlighed til dig selv og livet.

Lyt til introduktionen af energierne og healings meditation Lyset i dit hjerte:

Hør indledning til healings meditationen her.

Jeg har indtalt denne healings meditation med ønsket om, den hjælper dig på vej og støtter dig i din healing. Videoen starter med en introduktion af energierne og healings meditationen starter efter 1:50 minutter. God fornøjelse 🙂

Jeg hører meget gerne feedback på din oplevelse med healings meditationen. Enten i kommentarfeltet eller på mail.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK