Healings meditation live online

healings meditation online

Healings meditation live online er dit rum, hvor du – i dit eget tempo – går på opdagelse i dit indre. Det giver dig mulighed for indsigt, forløsning og healing og du skaber en tættere kontakt til dit hjerte og din indre visdom. Med den viden finder du din mening i livet.

Hvad får du ud af healings meditation live online:

Healings meditationer guider dig til indsigt og viden om dig selv og dit liv. Healings meditationer hjælper med at belyse mentale og følelsesmæssige ubalancer og overbevisninger og hjælper til forløsning og fornyet energi.

Du får en dybere kontakt til dit sande jeg og lærer at lytte til din indre stemme og være nærværende i nuet – med alt der er. Du skaber ro og balance i dit liv, så du har plads til at være dig – præcist som du er. Du forbinder dig til dit hjerte og din sandhed og du kommer tættere på den du er.

Hvad indeholder healings meditation live online:

30 minutters guidet healings meditation live online der fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet. Healing er en blid og samtidig effektiv energi, der forløser dine blokeringer og viser dig vejen til din indre visdom og sandhed i dit hjerte.

Healings meditationen live online fylder dig op med universel healingslys og minder dig om, hvem du er. Det sætter dig fri af din historie og giver dig muligheden for at leve et trygt, frit, let og glad liv.

Efter meditationen er det muligt at stille spørgsmål til din oplevelse via kommentarfeltet, så du kan arbejde videre med energien, hvis du ønsker det.

Der vil være en kort introduktion til meditation inden vi går i gang, så alle kan være med og alle er velkomne uanset erfaring.

Ganske gratis får du:

  • En pause med ro, nærvær og fordybelse
  • 30 minutters guidet healings meditation – i et trygt fællesskab online
  • Skabt ro og balance mellem krop, sind og sjæl
  • Lys og kærlighed fra universet
  • Forløst blokeringer i dit hjerte, dine følelser og dit sind
  • Frihed til at være dig
  • Banet vejen til dit hjerte og din indre visdom og sandhed
  • Kanaliseret guidning under healings meditationen fra universet og mine åndelige vejledere
  • Støtte og vejledning af erfaren healer og spirituel vejleder

Næste healings meditation online torsdag den 16. april kl. 15.00 i facebook begivenhed her.

Healings meditation donation:

Det er gratis at deltage. Hvis du alligevel vil give et lille bidrag, kan du gøre det nedenfor eller på MobilePay 3060 4470. Beløbet bestemmer du selv.

Item added to cart.
0 items - DKK