Hjertehealing

Hjertehealing

Hjertehealing:

Hjertehealing åbner dit hjerte til lyset og kærligheden og aktiverer dit sjæls lys, så du låser op til din sjæls unikke talenter og muligheder.

Hjertehealing støtter dig i at åbne dit hjerte til lyset og kærligheden og vækker dybere sandheder i dig, der er forbundet til din sjæl og højere visdom. I hjertet forbinder du dig til dit sjæls lys og låser op til din sjæls unikke talenter og muligheder. Med dem lever du i harmoni med din sjæls højere livsformål.

Når du er forbundet til dit sjæls lys følger og skaber du din egen livsvej. Den vej, der giver mening for dig. Du lever dybtfølt ud fra, hvad dit hjerte fortæller dig.

 “Your heart knows the way. Run in that direction.”
Rumi

Hjertehealing er en blanding af kanaliseret blid healing og budskaber. Energien arbejder altid ud fra det sted, du er klar til at modtage. Der åbnes til din egen sandhed og en dybere mening i dig.

Healing betyder at gøre hel. At forene det fysiske og det åndelige liv igennem sjælen i dit hjerte. Det er en rejse at åbne dit hjerte og forbinde dig til dit sjæls lys. En rejse som du tager med ét skridt af gangen i et tempo, du kan være med til. Jeg er med som din støtte og vejleder undervejs.

Du kan få hjertehealing i min klink eller som fjernhealing, hvor vi mødes til indledende og afsluttende snak via Zoom.

Pris: 750 kr. for 60 min.

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup – lokale 5 (hos Helsecenter Få Det Bedre) eller du kan få Hjertehealing som Fjernhealing via Zoom.
Betaling: Du kan betale med kontanter (ved fysisk fremmøde), MobilePay, Visa- og Mastercard.

Item added to cart.
0 items - DKK