hjertehealings workshop

Hjertehealings workshop // Vær din egen bedste healer styrker din evne til at tage kærligt vare på dig selv med hjælp fra det universelle healings lys

Hvad får du ud af hjertehealings workshop:

hjertehealings workshop // Vær din egen bedste healer lærer du at skabe kontakt til dit hjerte og det universelle healings lys. Du får indsigt og øvelse i at arbejde bevidst med lyset og energien til personlig healing, udvikling og spirituel åbning. 

Du får værktøjer til at arbejde bevidst med din hjertehealing, så du efter workshoppen er i stand til at arbejde bevidst med universet og lyset. Her henter du hjælp til at heale dig selv, styrke dit indre, åbne dit hjerte og dermed folde dit fulde potentiale ud. Det giver dig en mening og retning i livet.

“Your heart knows the way. Run in that direction.”

Rumi

Hvad indeholder hjertehealings workshop:

Hjertehealings workshop er en blanding af undervisning, øvelser og praktisk arbejde med lys og energi.

På workshoppen arbejder vi med at åbne og heale dit hjerte for at skabe forbindelse til lyset i dig. Vi øver at skabe kontakt til lyset og den universelle healings energi.

Vi laver praktisk øvelser og energiarbejde, så du lærer, hvordan du bevidst kan arbejde med energi. Du får kendskab til dine spirituelle sanser og åndelige vejledere og hvordan du samarbejder med dem. Du får værktøjer til at højne din energi, så du kan arbejde med at styrke lyset i dit indre – også  fremtiden.

Alt sammen i nærværet af et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor du i trygge rammer kan åbne dit hjerte, så du giver plads til din indre visdom og den du er.

For en samlet pris på 1.169 kr. får du:

  • 6 timers undervisning, øvelser og praktisk arbejde med energi og lys
  • Indsigt i hvad energi og lys er
  • Kontakt til det universelle lys og den healing du får her
  • Værktøjer til en spirituel praksis, så du højner din energi og åbner dit hjerte
  • Øvelse i at arbejde med energi og lys til din egen hjerteåbning og healing
  • Undervisning af erfaren hjertehealer, lysarbejder og spirituel vejleder

Praktiske detaljer:

Dato: lørdag den 13. juni 2020 kl. 10-16
Sted: H C Ørsteds Vej 16, 6000 Kolding. Såfremt vejret tillader det vil vi også være udenfor.
Antal pladser: 6 deltagere
Tilmeldingsfrist: 6. juni 2020
Afbestilling: din tilmelding er bindende og kan senest afbestilles 8 dage før forløbet starter. Herefter er deltagergebyret tabt. Bliver forløbet aflyst, får du naturligvis dine penge retur.

Item added to cart.
0 items - DKK