Hjerteportal åbning // healing og aktivering

Hjerteportal åbning // healing & aktivering:

Den 2. marts 2022 kl. 12 går jeg live med en “Hjerteportal åbning”. Jeg formidler aktivering og åbning af din hjerteportal, så du åbner og får mere plads til lyset i dit hjerte.

Hjerteportalen åbner til dit sjælslys og din sjæls højere visdom.

Jeg skaber et energifelt tiI healing, indsigt og transformation. Med åbninger til mere af din sjæls bevidsthed og dit sjælslys og mere plads til lyset og kærligheden i dig.

DET ER GRATIS AT DELTAGE

Vil du støtte mit energi- og lysarbejde er en donatation altid velkommen og jeg er dybt taknemmlig for alle beløb. Det kan du gøre her.

Her kommer livestream den 2. marts 2022 kl. 12.00. Du kan få en påmindelse inden vi går i gang, hvis du vil være med live. Ellers kan du være med på replay på et senere tidspunkt.

Sådan foregår det:

Du sidder eller ligger et dejligt og uforstyrret sted. Når jeg formidler, træder jeg ind i min cirkel af samarbejdspartnere af mestre, engle, stjerne- og andre lysvæsener. Sammen skaber vi et energifelt i andre dimensioner, der eksisterer udenfor tid og sted. Derfor er det altid tilgængeligt for dig, når du har brug for det.

Det eneste du skal, er at sætte intentionen på og ønsket om st være med og sige ja tak. Alle der siger” ja tak” er med i cirklen og modtager åbninger, lysaktivering og healing – præcist til det du er klar til at åbne dig imod og modtage. Energi arbejder altid på modtagerens præmisser for det højeste bedste.

Min rolle:

Min rolle er at guide og vejlede dig ind i åbningerne til energifelterne og bevidsthederne og formidle energien til dig. Der er bygget aktIveringer, healing og koder ind i ordene, jeg formidler. Music by Christopher Lloyd Clarke. Licensed by Enlightened Audio.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK