fbpx

Hjertets vej – healing forløb

Hjertets vej healing forløb
Din sjæl er dit lys og dit indre pejlemærke. Din sjæl bor i dit hjerte og viser dig, hvem du er. Dit hjerte binder dit fysiske liv og dit åndelige liv sammen.

Hjertets vej healing forløb er mit tilbud til dig om et trygt rum, der støtter dig i at åbne dit hjerte, styrker dit selvværd og din evne til at lytte til og tage kærligt vare på dig selv.

 “Your heart knows the way. Run in that direction.” Rumi

Hvad får du ud af hjertets vej healing forløb:

Du styrker din kerne og øger din indre tryghed i at være dig. Du lærer at lytte til dig selv og din indre, intuitive stemme og du øger din handlekraft. Du udvider din bevidsthed og finder ud af hvem du er – set i et spirituelt lys. Det øger dit værd, så du begynder at leve i kærlighed med dig selv – og andre. Du oplever du står stærkere og mere hel – i den du er.

Du får større tillid til livet og en tro på, du selv gør en forskel i dit liv, så du nu – og fremover – træffer sunde valg og sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Det giver en indre tryghed og øger din livsglæde og frihedsfølelse.

Når du accepterer og anerkender dig selv præcist som du er, finder du vej til dit hjerte og dit fulde potentiale folder sig ud. Det viser nye muligheder for dig.

Du kan vælge at betale af én gang eller i 2 rater af 2.625 kr. Første rate inden vores første møde og anden rate inden vores 3. møde.

Hvad indeholder hjertets vej healing forløb:

Forløbet er et samspil imellem dig og mig og vi mødes 5 gange af 1,5 time. Ofte med 2-3 ugers mellemrum – det aftaler vi fra gang til gang, som det passer med din healing og udvikling.

Hjertets vej healing forløbet er en blanding af hjertehealing, øvelser, samtale og spirituel vejledning, der gør det trygt at være dig og forbinder dig til dit hjerte og din indre, intuitive stemme.

Hjertehealing fylder dit hjerte op med lys og universel kærlighedsenergi og minder dig om, hvem du er. Med healing og små øvelser arbejder vi med at skabe en stærk forankring i din kerne og en sund jordforbindelse. Det sætter dig fri af din historie og støtter dig i at føle, det er trygt at være dig. Det giver plads til mere livsglæde og hjælper dig på rejsen med at forbinde dig til dit hjerte, dine drømme, dit livsformål og den du er.

Øvelser imellem vores møder er med til at hjælpe din udvikling og healing på vej.

For en samlet pris på 5.250 kr. får du:

  • 7,5 time med kærlig hjertehealing, samtale og spirituel vejledning
  • Trygge rammer for personlig udvikling og healing
  • Tættere kontakt til dit hjerte, din sjæl og alt der gør dig – til dig
  • En stærkere forankring i dit fysiske liv, der styrker din indre tryghed og gør det nemmere at være dig
  • Lethed i din fysiske krop og dit sind
  • Frihed til at være dig
  • Styrket din tro på dig selv og din indre intuitve stemme
  • En personlig værktøjskasse til at åbne dit hjerte og styrke din indre tro på dig selv
  • Støtte og vejledning af erfaren healer, lysarbejder og spirituel vejleder

Du kan vælge at betale af én gang eller i 2 rater af 2.625 kr. Første rate inden vores første møde og anden rate inden vores 3. møde.

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup. Bor du for langt væk er det også muligt at aftale online møder. Ring gerne til mig på tlf. 3060 4470 eller send mig en mail, hvis du ønsker et online forløb.

Betaling: du betaler det fulde beløb inden vores første møde. Når du har bestilt dit healing forløb, aftaler vi vores første møde.

Du kan vælge at betale af én gang eller i 2 rater af 2.625 kr. Første rate inden vores første møde og anden rate inden vores 3. møde.

Item added to cart.
0 items - DKK