Hjertets vej – healing

Hjertets vej
Din sjæl er dit lys og dit indre pejlemærke. Din sjæl bor i dit hjerte og viser dig, hvem du er. Dit hjerte binder dit fysiske liv og dit åndelige liv sammen igennem din sjæl.

Hjertets vej skaber tryghed i din kerne, så du åbner dit hjerte og lærer at lytte til din egen indre, intuitive stemme.

 “Your heart knows the way. Run in that direction.” Rumi

Hvad får du ud af hjertets vej:

Du skaber tryghed i din kerne og øger din indre tryghed i at være dig. Du lærer at lytte til dig selv og din indre, intuitive stemme og handle på den. Du udvider din bevidsthed og finder ud af hvem du er. Det øger dit værd, så du begynder at leve i kærlighed med dig selv – og andre. Du oplever du står stærkere og mere hel – i den du er.

Du får større tillid til livet og en tro på, du selv gør en forskel i dit liv, så du nu – og fremover – træffer sunde valg og sikkert kan håndtere de situationer, du møder i livet. Det giver en indre tryghed og øger din livsglæde og frihed til at være dig.

Når du accepterer og anerkender dig selv præcist som du er, finder du vej til dit hjerte og dit fulde potentiale folder sig ud. Det viser nye muligheder for dig.

Du kan vælge at betale af én gang eller i 2 rater af 1.950 kr. Første rate inden vores første møde og anden rate inden vores 3. møde.

Hvad indeholder hjertets vej:

Hjertets vej er en blanding af hjertehealing, guidede øvelser og vejledning, der gør det trygt at være dig og forbinder dig til dit hjerte og din indre, intuitive stemme.

Hjertets vej er et samspil mellem dig og mig.

Vi mødes 3 gange af 2 timer. Ofte med 2-3 ugers mellemrum – det aftaler vi fra gang til gang, som det passer med din udvikling. Du kan forlænge forløbet, hvis du ønsker at fortsætte efter 3 møder eller fortsætte med hjertehealing, når du har brug for det.

Hjertehealing fylder dit hjerte op med lys og universel kærlighedsenergi og minder dig om, hvem du er. Med healing og små guidede øvelser arbejder vi med at skabe en stærk tryghed i din kerne og en sund jordforbindelse. Det sætter dig fri af din historie og støtter dig i at føle, det er trygt at være dig. Det giver plads til mere livsglæde og hjælper dig på rejsen med at forbinde dig til dit hjerte, din sjæl, dine drømme, dit livsformål og den du er.

Øvelser imellem vores møder er med til at hjælpe din udvikling på vej.

For en samlet pris på 3.900 kr. får du:

  • 6 timer med kærlig hjertehealing, guidede øvelser, spirituel vejledning / undervisning
  • Trygge rammer for personlig udvikling og healing
  • Tættere kontakt til dit hjerte, din sjæl og alt der gør dig – til dig
  • En stærkere forankring i dit fysiske liv, der styrker din indre tryghed og gør det nemmere at være dig
  • Lethed i din fysiske krop og dit sind
  • Frihed til at være dig
  • Styrket din tro på dig selv og din indre intuitve stemme
  • En personlig værktøjskasse til at åbne dit hjerte og styrke din tro på dig selv
  • Støtte og vejledning af erfaren hjertehealer og sjæle mentor

Du kan vælge at betale af én gang eller i 2 rater af 1.950 kr. Første rate inden vores første møde og anden rate inden vores 3. møde.

Praktisk info.:

Sted: Vi mødes hos mig på Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup – lokale 5 (hos Helsecenter Få Det Bedre)

Du booker din tid her.

Betaling: du betaler det fulde beløb inden vores første møde eller du kan vælge at betale i 2 rater af 1.950 kr. Første rate inden vores første møde og anden rate inden vores 3. møde.

Du bestiller forløbet igennem min webshop (nedenfor) og booker din tid her.

Forløbet kan også foregå online via zoom og med fjernhealing. Kontakt mig på mail eller telefon 3060 4470, hvis det er noget for dig.

Item added to cart.
0 items - DKK