Husrensning

Husrensning

Husrensning: Oplever du uro i dit hjem? Kan du mærke “der er nogen”? Sker der “mystiske ting”, du ikke kan forklare? Har du svært ved at sove? Så kan en husrensning være noget for dig.

Bliv fri for uønskede ånder og energier i dit hjem og få klarhed over, hvad der sker i dit hjem med en husrensning.

For mig er alt energi og når jeg går dit hjem igennem, mærker jeg efter energier både fra afdøde, åndelige vejledere, men også husets nuværende og tidligere beboere. Alt dette har nemlig indflydelse på dig, din familie og dit hjem.

Husrensning – sådan foregår det:

Jeg går dit hjem igennem og mærker efter energierne. Der kan være flere forskellige energier / energipåvirkninger i dit hjem:

  • menneskeskabte energiaftryk (af husets nuværende eller tidligere beboere)
  • kendte afdøde “på besøg”
  • afdøde som hænger fast her på jorden og ikke har sluppet det jordiske liv
  • dine egne åndelige vejledere vil også være omkring dig, så det kan også være noget, du kan være blevet opmærksom på og som skaber uro for dig.

Under en husrensning, finder jeg ud af, hvad der er hvad. Typisk har det en forbindelse til dig (og/eller andre beboere) og dit liv. Det giver jeg dig en forklaring på og hjælper dig til at se og forstå sammenhængen på det, og hvad der sker i dit hjem.

Jeg formidler eventuelle budskaber fra de ånder, der måtte være i dit hjem, giver dig råd og vejledning til, hvad du selv kan gøre og  jeg hjælper eventuelle afdøde, der sidder fast i det jordiske liv over i lyset, hvor de hører til.

Ofte vil der efter husrensningen være ting, som du/I selv skal arbejde videre med for at få skabt den fulde ro i dit/jeres hjem og dit/jeres liv.

Det vil være en god idé at alle, der bor i huset eller som minimum, de der er påvirket af energierne er hjemme under husrensningen.

For en samlet pris på 1.955 kr. får du:

  • Gennemgang af energierne i dit hjem
  • Indsigt i hvad der sker i dit hjem
  • Forklaring af de energier, der er i dit hjem
  • Budskaber fra eventuelle afdøde eller åndelige vejledere
  • Hjælp til at bringe eventuelle afdøde ud af dit hjem og over i lyset
  • Råd og vejledning til, hvad du selv kan gøre for at skabe og bevare ro i dit hjem – for dig selv og din familie.

Praktisk info.

Jeg afsætter 2 timer, men tiden kan variere – det kan tage både kortere og længere tid. Ekstra tid ud over 2 timer betaler du 475 kr. for pr. påbegyndt kvarter.

Jeg kører ud i en radius af 60 km fra Kolding i tidsrummet kl. 9-17. tirsdag, onsdag og torsdag Når jeg kører udenfor Kolding Kommune kommer der et tillæg på 4 kr. pr. kørt kilometer.

Betaling:

Du betaler på dagen. Enten kontant eller med MobilePay, visa- eller mastercard.

Item added to cart.
0 items - DKK