Hvad er en lysarbejder

Hvad er en lysarbejder

Hvad er en lysarbejder ? Hvis du er landet her på siden, så er der måske noget der kalder på dig. Din sjæl. Lyset.

Her får du min oplevelse af, hvad en lysarbejder er.

Lysarbejdere er mennesker, der har sagt ja til at spille en rolle i Jordens opstignings proces til en højere frekvens af lys og kærlighed. Bidraget sker igennem vækkelse af ens eget lys. For (de fleste) nogle sker det helt automatisk i takt med nye åbninber. Ændring af energi og muligheder, vi som mennesker nu tilbydes. For andre, skal der et bevidst valg til at sige ja tak og vække lyset.

Hovedrengøring og dyb udrensing:

Det føles ikke altid helt behageligt, når lyset vækkes i os. Samtidig bliver der – energimæssigt – gjort hovedrent i vores kroppe og energisystemer. Både på det fysiske, mentale og sjælelig plan. Jo mere bevidste vi er om lyset og det energi- og lysarbejde, vi har sagt ja til igennem vores sjæl. Jo bedre kommer vi igennem den dybe transformation og udvidelse af bevidsthed, som følger med. Der er mange og til tider store og overvældende skridt, der følger med transformation ind i lyset, da vi samtidig udvider vores bevidsthed om de større sammenhænge, vi er en del af. Heldigvis er vi selv herre over dem. Og jo mere vi ved og selv gør, jo bedre og nemmere føles det for os.

Der er mange sjæle og mange lys, der bliver vækket og aktiveret over hele jordkloden. Jo flere vi samles jo mere kan vi arbejde med lyset. Og vi kan støtte både hinanden i fællesskaber og hele Jordens opstigning.

Det er meget hjælp at hente. Opstegne mestre, ærkeengle og engle, stjerneenergier og stjernefolk og andre højere bevidstheder og lysvæsener står klar omkring os. Det er min rolle at formidle den healing, støtte og vejledning fra dem, som der er brug for. Du kan se dine muligheder for healing hos mig eller Lysaktivering & hjerteåbning her og andre nedenfor.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig