Hvad er energi

Hvad er energi

Hvad er energi?

For mig er alt er energi. Det store guddommelige og universet er ren energi. Også vores krop, tanker og følelser er energi. Det er blot mere fysisk komprimeret.

Vi kan formidle og forstå energi med vores spirituelle sanser i form af vores klarhørelse, klarfølelse og klarsyn. Med alle dele af os.

Så hvad er energi? For mig er den højeste energi lyset. Lyset er ubetinget kærlighed. Kærlighed rummer og healer alt. Det er vores sande natur. Det er vores formål og vores mening. Vi er forbundet til lyset igennem vores sjæl og den har adgang til al den viden, vi har brug for i dette liv.

Sjælen tager plads i vores hjerte, den dag vi fødes. Derfor er det vigtigt at have en god kontakt til vores hjerte. I hjertet forener vi det fysiske og det åndelige liv. Når vi arbejder med at skabe en tæt kontakt til vores indre (igennem vores krop), så styrker vi båndet til vores eget lys og vores naturlige healer evner og vi kan trække på det højeste universelle healing lys.

Energiarbejde igennem meditation:

Der er mange måder at arbejde med og balancere energi. Jeg gør det med healing, meditation og kanaliserede budskaber. Healing kan komme igennem ord – især ord, der bringer indsigt og lader lytteren få kontakt til indre tilstande, der derved påvirkes og forandres.

Har du lyst til at bruge meditation som værktøj til at arbejde med og balancere dine indre energier og dit energisystem, så har jeg indtalt flere healing meditaioner, som du kan lytte til her.

Del gerne dine input, ved at skrive en kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig