Hvad er healing

Hvad er healing

Hvad er healing:

Hvad er healing ? Det får du mit bud på her. Healing skaber større tryghed i din kerne, så du oplever dig selv som hel og finder retning og mening i livet. Healing skaber en dyb forankring og forbindelse til dit hjertes kald.

Mange af os oplever udfordringer igennem livet, som sætter spor og støjer så meget i vores indre, at vi har svært ved at lytte og stå ved os selv. Mit ønske er at hjælpe mennesker – og dig – til at leve et helt og meningsfuldt liv udfra dit hjerte og den du er. Det gør jeg med healing og råd & vejledning, der tager afsæt i det spirituelle univers og den indsigt og hjælp, der er at hente her.

Hvad gør healing:

Healing og spiritualitet er for mig den rejse du tager på indad – til dit hjerte og indre visdom. Det øger din bevidsthed om dine ressourcer, dit potentiale, dine muligheder og den du er. Vi er både fysiske og åndelige mennesker. Den sidste del har de fleste af os glemt og mistet kontakten til. Jeg tror på, at når vi er dybt forbundet til os selv – igennem vores krop, så kender vi alle svarene til at leve et meningsfyldt liv i forhold til det, der er sandt for os.

Healing betyder at gøre hel, så du finder retning og mening i dit liv.

Dine indre tilstande balanceres og optimeres, så der er plads til det hele menneske – til dig. Der kastes lys på det ukendte, så du får afklarethed og indsigt og opdager den indre visdom, der bor i dig.

Healing støtter og vejleder på din vej, så du opdager din sandhed og finder ligeværd. Med en dyb forankring og forbindelse til dit hjertes kald, skaber du retning og mening i dit liv. Du lærer at tro dybfølt på dig selv og på en større sammenhæng, som du er en del af. Det får dig til at føle dig elsket og værdig . Værdig til at tage imod den kærlighed, der også bor i dig.

Det hjælper dig til at vokse dig fri af egoets besnærende bånd. Vokse dig fri af de sociale bindinger, der holder dig tilbage. Vokse dig fri og flyde ind i sjælens lys og sjælens kald.

Healing vækker din indre bevidsthed om lyset og kærligheden, som bor i dig og minder dig om din sjæls kald, så du kan opleve dig selv som et helt og meningsfuldt menneske.  Ægte og ærligt fra dit hjerte.

Sjælens rejse på jorden:

Healing hjælper med sjælens rejse på jorden. Healing betyder at gøre hel både i ånd og sjæl. Igennem det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske. Healing hjælper med at forankre og give sjælen plads i din krop.

Healing åbner til dybe indre sandheder. Til sjælens kald. Til åndens bolig.

Healing er en sand og naturlig del af sjæles rejse på jorden. Sjælens rejse for at opleve og erfare. Healing betyder at gøre hel, så du føler dig værdig og betydningsfuld.

Healing forener og skaber balance for at du elsker og erkender vejen og opfylder dit livsformål.

Healing er den største gave, du kan give til dig selv!

Se mere om healing og hvad healing betyder her på min youtube kanal.

” We carry inside us the wonders we seek outside us.” Rumi

De fleste har brug for inspiration, støtte og hjælp på rejsen:

Item added to cart.
0 items - DKK