Healing

Hvad er healing

Hvad er healing

Det er igennem din krop du er forbundet til dit hjerte og din indre stemme.

Din krop gemmer på dine oplevelser, erfaringer og overbevisninger. Din krop bærer også på din familiehistorie fra mange generationer.

Det sætter sig som fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer, der giver smerter og sygdom. Det forhindrer dig i at mærke dit hjerte og din egen indre visdom.

Hvad er healing:

Healing balancerer og forløser blokeringer og bringer dig tættere på dit hjerte og dermed din sandhed og indre visdom. Med healing lærer du at lytte til og være dig selv. Det giver mere ro, mindre stress og meget mindre du skal.

” We carry inside us the wonders we seek outside us.” Rumi

Jeg har forskellige tilbud med healing – både 1:1 og i grupper. Se dem nedenfor og spørg gerne, hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dig.

Healing 1:1

Healing forløser ubalancer og blokeringer og skaber balance imellem din krop, din sind og din sjæl. Du føler dig mere hel og tættere forbundet med den du er og kan bedre leve et helt og meningsfyldt liv.

Læs mere

Healingsforløb // gruppe

skaber ro og balance i dit indre og viser vej til dit hjerte, dit sande jeg og din indre visdom. Healingsforløbene har forskellige temaer.

Læs mere

Item added to cart.
0 items - DKK