Healing

Hvad er healing

Hvad er healing

Det er igennem din krop du er forbundet til dit hjerte og din indre stemme.

Din krop gemmer på dine oplevelser, erfaringer og overbevisninger. Din krop bærer også på din familiehistorie fra mange generationer.

Det sætter sig som fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer, der giver smerter og sygdom. Det forhindrer dig i at mærke dit hjerte og din egen indre visdom.

Hvad er healing:

Healing balancerer og forløser blokeringer og bringer dig tættere på dit hjerte og dermed din sandhed og indre visdom. Med healing lærer du at lytte til og være dig selv. Det giver mere ro, mindre stress og meget mindre du skal.

Healing er at balancere energi og forløse energiblokeringer. Vores tanker, følelser og overbevisninger er også energi. En del af din healing er, når du bliver bevidst om og får kontakt til dine følelser, tanker og overbevisninger og begynder at arbejde med dem, så mister de deres magt over dig. Det skaber mere ro, balance og flow – både i dit indre og i dit liv.

Healing og energiarbejde er uafhængig af tid og sted og derfor kan du også få fjernhealing. Fjernhealing er, når vi er 2 forskellige steder. Du får præcis den samme healing, som når vi er i samme rum.

” We carry inside us the wonders we seek outside us.” Rumi

Jeg har forskellige tilbud med healing – både 1:1 og i grupper. Se dem nedenfor og spørg gerne, hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dig.

Healing Kolding

Healing 1:1

forløser blokeringer og skaber balance imellem din krop, din sind og din sjæl. Du føler dig mere hel og tættere forbundet med den du er.

Afdødekontakt

En hilsen fra en afdød hjælper dig i at finde fred i forhold til en du har mistet og accept af deres død og støtter dig med at heale sorgen efter tabet.
Gruppehealing

Gruppehealing

Du føres på en indre rejse, som giver mulighed for indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Det bringer dig i tættere kontakt med dit hjertes visdom. Alle kan være med uanset erfaring.

Husrensning

Skab ro og bliv fri for uønskede ånder og energier i dit hjem og få klarhed over, hvad der sker i dit hjem med en husrensning.
Healing meditationer lydfiler

Healings meditationer

fører jeg dig på en indre rejse, som giver dig indsigt, forløsning og healing – i det tempo der passer dig. Hjemme i dit egen stue.

Hjerteessens

et fællesskab, hvor du åbner dit hjerte, styrker dit selvværd og øger livsglæden og din evne til at tage kærligt vare på dig selv, så du kan lukke kærligheden ind.

Healings meditationer // lydfiler til download

Item added to cart.
0 items - DKK