Hvad er kanalisering

hvad er kanalisering

Hvad er kanalisering: Kanalisering er en måde at arbejde med energi på. Det foregår igennem vores sjæl og bevidsthed i krone chakraet. Til sammenligning bruger vi typisk vores klar følelse (hjerte chakra), klar hørelse (hals chakra) og klarsyn (pande chakra), når vi laver clairvoyance.

Kanalisering er energi og kontakt til højere bevidsthedslag eller bevidsthedsplaner end dem, der ligger i vores hverdags bevidsthed. Vi er forbundet til de højere bevidstheder igennem vores sjæl. Vi er som sådan ikke adskilt fra de højere bevidstslag. Og så alligevel – for vi skal leve vores fysiske liv, her på jorden. Men det er bevidstheder, vi hele tiden er forbundet med og kan trække på. Jo mere i balance vi er med de sider af os, jo mere hele og balancerede føler vi os. Det udvider vores perspektiv og vores syn på os selv og på livet.

Vi kan modtage åndelig og guddommelige vejledning fra de højere bevidsthedslag. De formidles igennem os fra opstegne mestre, ærkeengle og engle, stjerneenergier og stjernefolk, lysvæsener og andre kosmiske og galaktiske bevidstheder.

Hvad er kanalisering:

Kanaliseringer er en formidling af healende og transformerende energi og kærlige budskaber og vejledning. Jeg stiller mig til rådighed som kanal og formidler. Igennem min sjæl og egen bevidsthed kontakter jeg højere bevidstheder. Herfra kanaliserer og formidler jeg budskaber, beskeder og vejledning – direkte som jeg hører dem. I budskaberne er der indbygget energi, der healer i dine personlige energifelter.

Sammen med en kanalisering følger der højfrekvent healinglys og energi, der bringer dig i tættere kontakt med din sjæl og dit hjertes visdom. Healingen fylder dig op med kærligt lys og energi fra universet og minder dig om, hvem du er i dit hjerte. Herfra oplever du samhørighed, forening, helhed og mening og kan tage kærligt varer på dig selv.

Energiarbejde og budskaber

Kanalisering kan både være ren energiarbejde og det kan være formidling med komplekse budskaber med en dybere mening, der folder sig ud, jo flere gange du lytter. Typisk kommer forståelsen igennem fordybelse og et levet liv. 

Jeg udgiver løbende kanalisered budskaber på min YouTube Kanal, hvor du kan følge med.

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig