Hvad er spiritualitet

Hvad er spiritualitet
Spiritualitet styrker din kontakt til dit hjerte. Du får en dybere kontakt til dig selv og dit indre og øger din bevidsthed om det spirituelle univers og den indsigt og viden, der er at hente her.

Hvad er spiritualitet:

Hvad er spiritualitet er der mange bud på. Ingen er mere rigtig eller forkert end den anden. Det er præcist det, der er essensen.

Spiritualitet er for mig vejen til til dit hjerte og indre visdom. Den rejse du tager her på jorden. Du øger din bevidsthed om dit potentiale, dine muligheder og hvem du er. Vi er både fysiske og åndelige mennesker. Den sidste del har de fleste af os glemt. Jeg tror på, at når vi er dybt forbundet til os selv, så kender vi alle svarene til, at leve et meningsfyldt liv i forhold til det, der er sandt for os. De fleste har brug for inspiration, støtte og hjælp til at rejse indad.

Hos ShanayaTemplet finder du forskellige tilbud, der udvider din bevidsthed om din egen spiritualitet, det spirituelle univers og den hjælp og støtte, der er at hente her. Du ser dig selv i en større sammenhæng. Det giver en ekstra dimension på livet, der sætter dig fri til at leve det liv, der passer til dig. Du åbner dit hjerte og forbinder dig til din sandhed og indre visdom. Det er dine spirituelle sider. Du bliver bevidst om nye muligheder i dit liv og flere ressourcer i dig selv.

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - DKK