Hvad gør healing for dig

Hvad gør healing for dig. Det er igennem din krop du er forbundet til dit hjerte og din indre stemme.

Din krop gemmer på dine oplevelser, erfaringer og overbevisninger. Din krop bærer også på din familiehistorie fra mange generationer.

Det sætter sig som fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer, der giver smerter og sygdom. Det forhindrer dig i at mærke dit hjerte og din egen indre visdom.

Hvad gør healing for dig:

Healing balancerer og forløser blokeringer og bringer dig tættere på dit hjerte og dermed din sandhed og indre visdom. Med healing lærer du at lytte til og være dig selv. Det giver mere ro, mindre stress og meget mindre du skal.

Healing er at balancere energi og forløse energiblokeringer. Vores tanker, følelser og overbevisninger er også energi. En del af din healing er, når du bliver bevidst om og får kontakt til dine følelser, tanker og overbevisninger og begynder at arbejde med dem, så mister de deres magt over dig. Det skaber mere ro, balance og flow – både i dit indre og i dit liv.

Healing og energiarbejde er uafhængig af tid og sted og derfor kan du også få fjernhealing. Fjernhealing er, når vi er 2 forskellige steder. Du får præcis den samme healing, som når vi er i samme rum.

” We carry inside us the wonders we seek outside us.” Rumi

Skriv din kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig