Hvordan bruger man æteriske olier?

Hvordan bruger man æteriske olier, når man vil have gavn af deres helende virkning?

Æteriske olier er rene olier udtrukket af naturens skønne planter, urter, bær og blomster. De har hver deres unikke virkning og arbejder på det fysiske, mentale og spirituelle plan.

Jeg er stor fan af æteriske olier. De er naturens healing til os mennesker. Jeg bruger dem altid i mine behandlinger, undervisning og meditationer, for at opnå en bestemt energi og stemning, der understøtter og forstærker effekten af det arbejde, jeg og deltagerne laver.

Æteriske olier kan bruges til healing, meditation, massage og aromaterapi.

Fortynd de æteriske olier i en basisolie, når du bruger dem på kroppen eller lad dem sprede deres dejlige dufte og virkningsfulde energier fra en duftlampe eller et aromaterapi smykke. På nogle af mine sjæle smykker har jeg sat en lava sten, hvor du kan dryppe æteriske olier og mine chakra olie blandinnger på.

Æteriske olier er kun til udvortes brug.

Hvordan bruger man æteriske olier:

Duftlampe:

  • Fyld vand i karet i duftlampen
  • Dryp dråber af æteriske olie / chakra olie i vandet
  • Dosering: jeg bruger typisk 3-4 olier samlet, så jeg bruger 2-4 dråber af hver. Bruger du kun 1 olie, så kom 4-6 dråber i vandet
  • Sæt et tændt fyrfadslys under vandet, så det kan fordampe med de æteriske olier
  • NB!!! Hold altid din duftlampe under opsyn, når lyset er tændt.

I olie til brug på kroppen:

Æteriske olier er rene olier og de indeholder naturlig parfume. De skal fortyndes i en basisolie inden du bruger dem på kroppen. Basisolie kan være mandelolie, jojobaolie eller andre neutrale olier. Du kan også bruge en neutral body butter.
Dosering: jeg bruger 4-6 dråber æterisk olie pr. spiseskefuld (15 ml) basisolie. Husk – det er bedre at bruge for lidt end for meget. Olierne skal nok virke. Bruger du mere end én olie, kan du bruge 2 dråber af hver.

Del gerne dine input, ved at skrive en kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig