Jomfru Maria

Jomfru Maria dukkede op, den anden dag under en af mine healinger. Hun har været med før – uden jeg har fokuseret så meget på hendes energi. Denne gang, var hun mere tydelig for mig og jeg opdagede mere omkring hendes energi og hvad hun hjælper med.

Jomfru Maria hjælper med hjerteåbning.

Troen på Jesus, Lyset og Håbet har hun været med til at bringe ind på jorden.

Lyt med her eller læs nedenfor omkring Jomfru Maria, hendes energi og arbejde:

Når jeg ser og fornemmer hendes energi så ”står hun helt roligt, fast og sikkert” og hun er meget stærk i hendes energi. 

Samtidig er hun også “ydmyg” – overfor den rolle og en mission hun har. Det er ikke noget hun er passioneret omkring. Hun er det bare. Hendes rolle og mission er hele hendes eksistens. Den hun er.

Så hun er ydmyg i forståelsen af, hun har en mission og en opgave. Hun er meget fin i hendes energi og samtidig er hun meget stærk. 

Hun har intet – som i absolut intet – behov for anderkendelse eller at være synlig og stå frem. Hun er bare – og er bare den hun er. For os mennesker er det sårbart. Sådan er det ikke for Jomfru Maria. Hun er stærk i troen og foreningen i hende med den højeste energi og hendes livformål gør hende stærk – og ikke til at vælte. Hun ved hun har en rolle i fællesskabet og er beskyttet af lyset og kærligheden. Det ligger så dybt i hende og er ikke noget, hun overhovedet er bevidst om. Sådan er det og hun har opmærksomhed på hendes mission og rolle.

Da hendes energi er så fin, betyder også, at den nogle gange – for nogen – bliver usynlig, og derfor kan den komme ind alle vegne, fordi energien arbejder for det højeste formål af lys og kærlighed.

Forening med den højeste energi:

De menneskelige behov for anerkendelse findes ikke i hende. Hun er ikke passioneret, men gør naturligt det, der er meningen for hende. Og hun er glad for det. Det er en forening i hende. Hun gør bare det hun kan – det som er meningen for hende.

Men der er en stor forening inde i Jomfru Maria – med hendes livsformål og  opgave ift. hvad det er hun gør. Så i hende giver det mening.

Især synes jeg det er interessant at hun er lidt tilbageholdende fordi hun ingen behov har for anerkendelse eller for at være synlig og derfor arbejder hendes energi meget rent og effektiv.

Jeg tænker, “Hvordan kommer mennesker så til hende?”. Svaret er: ”Det er ligegyldigt for Jomfru Maria og hendes energi arbejder for det højeste bedste. Det er ikke fordi mennsker skal komme til hende. Hun og energien arbejder uanset for det højeste bedste.

Jomfru Maria hjælper og støtter dig:

Passion er i mennesket –  den er menneskeskabt. Jomfru Marias energi derimod er en del af ens sande væren. Den vi er, uden det tillægges en bestemt værdi. Så er og arbejder vi fra et meget højt og rent plan og vi er forenet med os selv, vores livsformål og sjælen. Det er vigtigt at arbejde med mission og livsformål for mennesker.  

Det vil Jomfru Maria hjælpe med. Jomfru Maria støtter, beskytter og hjælper dem, der bringer lyset og kærligheden ind til jorden. 

Du kan bede om hendes hjælp og støtte, når du vil åbne dit hjerte og forene dig med din mission og dit livsformål og når du har brug for lys og kærlighed for dig selv eller når du vil bringe det til andre. Jomfru Maria styrker din tro og hjælper dig med at finde håbet og lyset i dig selv.

Del gerne dine input, ved at skrive en kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.
X

Glemt adgangskode?

Tilmeld dig