Kalender

Hjerte fællesskaber

Kalender:

Her finder du forskellige arrangementer, som du kan deltage i – fysisk og online.

Nogle tilbud planlægger jeg med kort varsel, som jeg følger energierne. Du kan følge med her, på min Instragram profil eller facebook side eller tilmelde dig min nyhedsmail og få direkte besked om nye arrangementer.

Lysarbejder i hjertet

Lyset i dit hjerte // healing & aktiveringsforløb

Lyset i dit hjerte er trygge rammer med kanaliseret healing, lysaktivering, undervisning og guidning, der udvider din bevisthed og skaber åbninger i dig og plads til meget mere af din sjæl og dit lys. Du får mulighed dyb transformation med en stærkere sjælskontakt og åbning af dit hjerte og til din sjæls visdom og fulde potentiale.

Skridt for skridt finder du vejen hjem i dig selv. Herfra skaber du et meningsfuldt liv i samklang med dit hjerte og din sjæls højere livsformål. Du kan manifestere din livsvej.

Lyscirkel gruppehealing og lysaktivering

Lyscirkel // healing & lysaktivering

Lyscirkel er et trygt rum med healing og plads til at åbne dit hjerte. Til lyset, kærligheden og din indre stemme. Til din sjæl og alt det, der er dig.

2,5 time hvor jeg guider og formidler kanaliseret healing og lysaktivering. Efter den guidede formidling er der mulighed for uformel snak, deling og spørgsmål eller kanaliserede budskaber forbundet med tiden lige nu.

Fælleshealing af Jorden // livestream

Én gang i måneden kalder jeg healere, lysarbejdere, energiarbejdere, dig med et stort hjerte og alle, der har et ønske om at sprede lys & kærlighed – til fælleshealing af Jorden. Det foregår som livestream på min YouTube kanal.

Lyscirkel er et fællesskab af ligesindede sjæle, hvor vi sammen skaber et stærkt felt af lys og kærlighed, som hjælper Jordens healing, udrensning og opstigning.

Alle der deltager modtager selv lys, healing og opgradering i den energi og lyscirkel, vi sammen skaber, så vi samtidig styrker vores eget lys.

Shanayas Lyscirkel

Shanayas Lyscirkel // online fælleskab

hvor vi arbejder med med lyset som den højeste universelle energi. Som den livgivende og Guddommelig Kraft. For at heale dig i din fysiske form og for at skabe dyb transformation igennem din sjæls bevidsthed og din sjæls potentiale. I det tempo, du er klar til.

I online fællesskabet finder du:

  • Kanaliseret healing & lysaktivering – der støtter på din vej til transformation og åbninger ind i din sandhed 
  • Guidede meditationer med dyb ro og stilhed – for healing og indsigt
  • Kanaliserede budskaber – til støtte i tidens energi
  • Mine oplevelser & erfaringer som menneske og sjæl  inspiration til din rejse
  • Fællesskab via app og i energierne. Du kan kommentere på indlæg, stille spørgsmål og dele oplevelser og erfaring med mig og andre ligesindede, lysende sjæle
  • Tilmelding – før andre – til mine begivenheder online og i fysiske møder
Item added to cart.
0 items - DKK