Kanaliseret budskab fra gudinden Sophia om 8-8 lysportalen

Nogle gange kommer budskaber spontant til mig. Denne gang kom det, da jeg sad på min motions cykel. Jeg hører, jeg skal arbejde med at højne min energi, for at blive klar til 8-8 portalen. Jeg ved umiddelbart ikke, hvad 8-8 portalen er.

Efterfølgende har jeg bedt Sophia og andre lysvæsener fortælle om energien i 8-8 portalen.

Det er der kommet dette kanaliserede budskab ud af.

Kanaliseret budskab fra gudinden Sophia:

Sophia siger: Ting tager tid og I er på en rejse ind i de næste 1000 år. Med en opvågning til lyset. Jeg er her for at tjene jer hver især og som menneskehed. Jeg har brug for, at I åbner jeres hjerter, så I bedre kan lytte til jer selv og lytte til de budskaber, jeg kommer med. Jeg healer gamle sår helt ind i roden. Der hvor de er opstået.  Måske for 1000 år siden, men også i nyere tid og i denne tid. Det er mit kald og det er min rolle. Jeg gør det hjertens gerne. Jeg har brug for, der er flere, der vækker deres sjæls kald og deres lys, så vi sammen kan sprede budskabet omkring lys og kærlighed. For jeg arbejder også igennem jer, hver især og igennem den stemme, I har i den fysiske verden – virkelig for jer.

8-8 portalen handler om tilgivelse. Handler om at slippe gammelt nag og traumer og springe ind i en ny epoke af lys. En ny tidsalder med meget mere tilgivelse og kærlighed til jer selv og til hinanden. Så jeres forhistorie bliver kappet. Båndene bliver løsnet, så I er mere frie. Så I er lettere og lysere i jeres sind og kigger ud på verden og på jer selv med lys og kærlighed. At I bliver ophøjet til det Guddommelige lys og bedre kan leve i fred med jer selv og med hinanden. Så I skaber med hjertet, som er dybt forbundet til det Guddommelige lys, som I hver især er en spaltning af. Det repræsenterer det feminine aspekt, som er den skabende kraft. Ligesom man føder børn ind til Jorden i det fysiske liv, så støtter og vejleder jeg i at manifestere jeres sjælslys i samklang med jeres hjerter.

Det er en spændende rejse, I er på, som fortsætter i mange tidsaldre. Og det er nu, I sår spirerne til, hvordan fremtiden på Jorden kommer til at gå. I kan skabe med det fineste, blide kærlige lys eller I kan fortsætte ud af vejen med maskulin, mørk dominans. Eller I kan finde jeres sjælspartner og leve i balance og harmoni imellem det maskuline og feminine. mørket og lyset. Mellem yderpolerne, som kan trækkes sammen i kernen til en stor essens – fællesbevidsthed, hvor I skaber nye dimensioner. Opdager nye bevidstheder mere dybtfølt og med større perspektiv. I ser jer selv som åndelige lysende væsener. Med en rolle og et formål. Hvor hjerter banker fyldt med kærlighed, tilgivelse og glemsel af tidligere tiders mørke. Både hver især og i fælles historien og fællesbevidstheden. I åbner til større potentialer. Højere bevidstheder. Hvis I tillader det, kan vi rense ud i jeres kroppe. så glemslens tåge kan lette og I kan blive sat fri. Hver især og især i fællesbevidstheden. Der er nogle mørke epoker – mørke tider i menneskets bevidsthed, som skjuler dybere lag af åndelig bevidsthed og åndelige aspekter, som har brug for at blive tilgivet og renset ud. Så der bliver mere plads til lyset.

Gudinden Sophia repræsenterer det feminine aspekt, som er den skabende kraft af det Guddommelige lys. Hun støtter os med at åbne vores hjerte og aktiverer og udvide vores hjerteportal. Hun er den moderlige omsorg, der støtter og vejleder os i at manifesterer vores sjælslys i samklang med vores hjerter.

Disse guidede formidlinger er blandt andet skabt i samarbejde med Sophia

Inspirer andre ved at skrive en kommentar eller spørgsmål her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.