Kanaliseret budskab om kosmisk og galaktisk bevidsthed og sjælens potentiale

Dette budskab fik jeg under en workshop og jeg synes, jeg vil dele det med jer også 🙂

“Kosmisk bevidsthed og galaktisk bevidsthed er vigtige elementer i vores udvikling. Også i forhold til at forstå, hvem vi er som sjæle mennesker og dermed også ind i vores fysiske liv at forstå os selv i de sammenhænge. 

Det er kun vigtigt for de mennesker, som gerne vil det og som gerne vil udvikle sig. Det er ikke vigtigt for dem, som ikke ser den del af livet. På den måde er det ikke noget vi skal, men det er vigtigt for vores udvikling, hvis vi ønsker at transformere os ind i større sjælsbevidsthed og vække det potentiale, vi har med os. 

Det behøver ikke være så kompliceret og det behøver ikke tage så lang tid. Men det kræver noget af os og det kræver noget andet af os. Det kræver, at vi ønsker samhørighed med de større bevidstheder og vi ønsker at indgå i et samarbejde med dem. For ellers kan det ikke ske. Det er der, vi starter – med et ønske om, at det vil vi gerne. Vi skal ikke. Og så kan vi altid finde ud af, hvor langt vi vil gå.  Det er typisk sådan, at når vi først ønsker det, så sætter vi det i gang og så er det svært for os at spole tilbage. 

Der er respekt for, at vi altid skal bruge den tid, vi har brug for til at afgøre med os selv, hvor langt vi vil gå på vores vej her i livet. Så der er altid hjælp at hente. Der er altid støtte. Det er os, der bestemmer. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. 

Derfor: tag os selv og tag de højere bevidstheder alvorligt. Tag ansvar for det. Hav respekt for os selv og hav respekt for dem. Så er vi et sted, hvor vi kan arbejde med det og fintune vores egne sanser på, hvad der giver mening for os. Hvad vi ønsker os og vil med vores liv.”

Hjertelige lyshilsener Ann

Del gerne dine input, ved at skrive en kommentar her:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.