Kanalisereret healing

Kanalisereret healing & lysaktivering

Kanalisereret healing er budskaber, der arbejder med healing i dybere lag af din bevidsthed. Budskaberne er designet til at vække genklang i dig. Så du åbner dig til dine dybe indre sandheder og din sjæls visdom og potentiale. Det eneste du skal gøre er at åbne dig. Sig ja tak til og lade dig føre af energien. 

Kanaliseret healing er healing igennem kærlige budskaber fra dit sjælsplan og højere bevidstheder. Energien i budskaberne støtter dig i din nuværende situation og kaster lys på det, du har brug for indsigt i og afklaring af. For at udvide din opmærksomhed på dine muligheder og åbne til de svar og indsigter, som bor i dybere lag af din bevidsthed

Energien arbejder altid ud fra det sted, du er lige nu, så du vækker din egen sandhed og en dybere mening i dig.

Hvordan virker kanaliseret healing:

Jeg laver en kanaliseret healing med budskaber formidlet og optaget på en 30 minutters lydfil – uden vi mødes. Der er bygget healing og aktiveringer ind i de kanaliserede budskaber. Energierne formidles og arbejder med en frekvens og vibration, som din sjæl kender og kan ressonere med. Det er med til at lave åbninger til din sjæls potentiale. Du kan lytte mere end én gang og for hver gang modtager du den kærlige højfrekvente energi, der kommer med formidlingen. Du kan opdage nye nuancer og detaljer, så nye muligheder for forvandling og åbninger opstår i dig.

Det du skal gøre er at sige ja tak til at modtage og aktivere lyset. Læne dig tillidsfuldt ind i processen – så godt som du kan.

Jeg arbejder altid ud fra min sandhed om, at lyset og kærligheden er den højeste universelle energi. Jeg formidler og kanaliserer igennem min sjæl i samarbejde med mestre, ærkeengle, Gaia, stjerne- og lysvæsener og andre kosmiske bevistheder.

30 minutters kanalisereret healing: 650 kr.

Praktisk info:

Du behøver intet gøre imens jeg formidler energien og budskaber til dig. Energien arbejder for og i dig sammen med de kanaliserede budskaber.

Du bestiller din personlige lydfil igennem min webshop. Betalingen bliver reserveret på dit kort / MobilePay og bliver trukket i forbindelse med, jeg sender dig lyfdilen.

Der går mellem 1-4 hverdage fra du bestiller din kanaliseret healing, til jeg formidler det til en lydfil – uden vi mødes.

Du kan læse mere om kanalisering her og hvordan jeg arbejder og formidler her.

Item added to cart.
0 items - DKK